Bohužel na podtlaky zatim nic nemám, když jsem objednával nářadí tak to v tom shopu neměli.

Večer sem hodím logy.

Navíc někdy přefuk nastane a někdy ani ne, resp. hodnota toho na kolik to tlačí umí i kolísat. Někdy to nafoukne 2500 mbar v 1600 otáčkách, jindy na plnej plyn v 2000 otáčkách to drží třeba 2000 mbar a pomalu roste.

Jsem zapomněl že se i couvat
Oktávka to má samozřejmě taky při zařazený zpátečce. Blbě jsem to teda napsal, ten autohold ti při jízdě VPŘED nepustí auto dozadu ani dopředu, kdyžto hill hold jen dozadu, tak jsem to myslel.

Ale to mělo manuální převodovku, takže se s tím o to hůře manipulovalo. To byla asi jediná chvíle, kdy to vadilo. Tady to funguje lépe (taky manuál). Za prvé se holder spíná od lepšího úhlu (ne tak blbě malého) a za další se sepne ne pořád, ale až po vyšlápnutí spojky.

To snad ani nepotřebuje komentář. Nevím jakou hysterii tady vidíš, já jen říkám že na ježdění kolem komína bych to přežil, ale jinak je ta doba někde úplně jinde, což je v rozporu s tím jak Bukaj tvrdil že od O1 se dnešní auta nikam neposunuly. Vidíš a mě to ESP na O2 ani na Passatu překodovat nejde...