Taky pamatuju dobu, kdy tu v okolí přezutí kola s vyvážením bylo za 80 Kč a když jsem třídil disky a přivezl je na vyzutí gum, tak zutí bylo za dvacku...

atˇ to je na autě nebo sundaný, dražší to je protože nalepovací závaží nalepíš jen jednou....naklepavací použiješ víckrát.

.
.

novy auto, vzadu kotouce, hpcko, cimbu a rapida jsem poridil az v r.2005 a pred feldou jsem mel favorita

ale já si stejně myslím, že už do školy nějaký pátek nechodí, takže znova, tady se bavíme o pneuservisu, ne o škole. www.autoservis-garant.cz/
cenik a mimochodem těmhle bych nedal ani ten plecháč

na MTX ma vyfuk 30 let a hodnekrat jsem ho uz opravoval. Smejes se, ze scala bude pouzitelna po 15 letech, ze asi ne, jedine nejaka ulozenka a ja bych nechtel auto ve kterem bych se musel jen vrtat.

, ne pred najezdem - za 11 let jsem s nim jen jeden rok najel pod 10tis.km

). Vůbec mi to nevadí jezdit v něčem z roku 2002, komu se to nelíbí ať si / mi prdel políbí..prodejnost toho auta je v podstatě nulová..takže chápu državu té Fabie naprosto přesně..stejně sem to měl s Golfem IV od ženy, nakonec se to posunulo v rámci rodiny, než aby se co prodávalo někam doprdele..