hej potom ked som tu stranku studoval blizsie som pochopil :/ ale nasiel som uz stranku ministerstva dopravy, tak som skusil napisat im, uvidime kam ma odporucia
auto zatial nemam vybrate, favoritov je viac a volvo musim najprv najst, takze kraj zatial neviem ale dakujem za kazdu radu
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
prodej/export vozidla do ciziny (sk)
-> andre: Je to firma. Zkus se obrátit přimo na registr v místě kde je vozidlo vedený
-> andre: To je firma, která se živí vyřizováním úředních záležitostí registru vozidel (za úplatu), i když se to dle webovek tváří, jako stránka úřadu..

Dakujem, tie prevozky by mali obsahovat aj poistenie, len musim zistit cenu.
Cize to vsetko vlastne vieme vybavit na jednom urade na pockanie, netreba stravit 2 dni behanim po uradoch? :D
Nasiel som takuto stranku. Neviete ci to je nezavisla firma co sa venuje vybavovackam alebo je to oficialna stranka toho "registru vozidel"?
www.registr-vozidel.cz/o- nas/.../prepiservis
napisem rovno tam nech mi poradia
Cize to vsetko vlastne vieme vybavit na jednom urade na pockanie, netreba stravit 2 dni behanim po uradoch? :D
Nasiel som takuto stranku. Neviete ci to je nezavisla firma co sa venuje vybavovackam alebo je to oficialna stranka toho "registru vozidel"?
www.registr-vozidel.cz/o- nas/.../prepiservis
napisem rovno tam nech mi poradia
-> andre: No vidíš, na tom odkazu to máš 

Nejlíp když s majitelem zajdete na registr vozidel (není to policie), vyplní se formulář, odevzdají se značky, TP, ORV, ty dostaneš exportní značky a další papíry k tomu. Předpokládám že budeš potřebovat nějakou pojistku a pak pofrčíš na SK. Jediný co si nejsem jistej, jestli je potřeba evidenčka
par informacii som nasiel tu:
portal.gov.cz/portal/.../ 17388.html
pod bodom 7., prva moznost ale nie je jasne kto vybavuje prevozne znacky a aka je ich cena
07. Jakým způsobem můžete zahájit řešení životní situace
První možnost - podání písemné žádosti o přidělení registrační značky s omezenou platností pro vývoz do jiného státu na příslušný obecní úřad obce s rozšířenou působností (ORP) v místě aktuálního pobytu nebo sídla provozovatele.
Ma s tym niekto skusenost a ci je hlavne tento zakon este platny?
portal.gov.cz/portal/.../ 17388.html
pod bodom 7., prva moznost ale nie je jasne kto vybavuje prevozne znacky a aka je ich cena
07. Jakým způsobem můžete zahájit řešení životní situace
První možnost - podání písemné žádosti o přidělení registrační značky s omezenou platností pro vývoz do jiného státu na příslušný obecní úřad obce s rozšířenou působností (ORP) v místě aktuálního pobytu nebo sídla provozovatele.
Ma s tym niekto skusenost a ci je hlavne tento zakon este platny?
Caute, nakolko zakony sa stale menia a prispevky su tu celkom stare a neviem najst presnu odpoved:
Ak kupim u vas v CZ vozidlo a doveziem na SK, co k tomu potrebuje cesky majitel auta urobit? Pojde len na policiu a nahlasi export? Musi byt pri tom auto na obhliadke? Ake su za to poplatky kedze to by som znasal asi ja ako kupca? Su tam rozdiely v rocnikoch resp. kw?
Jednalo by sa o volvo V70 1999 176 kw a favorit 1989 karbec bez katu 46kw.
dakujem
Ak kupim u vas v CZ vozidlo a doveziem na SK, co k tomu potrebuje cesky majitel auta urobit? Pojde len na policiu a nahlasi export? Musi byt pri tom auto na obhliadke? Ake su za to poplatky kedze to by som znasal asi ja ako kupca? Su tam rozdiely v rocnikoch resp. kw?
Jednalo by sa o volvo V70 1999 176 kw a favorit 1989 karbec bez katu 46kw.
dakujem