Umírají svíčky

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 16.02.2005 do 17.02.2005, založil/a fazola
řadit dle data
22:14:54
17.02.2005
Baghira
No se 4 válcem taky závisí podtlak do posilovače brzd a podud je v tý hadici díra, tak to saje do 4 válce vzduch, blbe se tam spaluje, atd atd...ale pozná se to chodem na tři válce při volnoběhu, takže nevim, jestli to zrovna může být tvůj problém...
00:49:26
17.02.2005
lipnicak
tenhle problem se mi udelal kdyz sem mel v haji regulator u alternaturu,civka se spatne budila a odchazeli mi svicky.Prisel sem na to az kdyz sem oddelal 4 sady a zacali praskat zarovky.Pokud mas vse VN nove,tak tam nacpi klasiku zapalovani (rozdelovac civka) a pred tim zmer napeti co dava alternator asi 13,5V-14,2V jak to bude hodne litat s otackama 12V-18V tak je to regulator.Ktomu zapalovani dej svicky standartni do 136 a melo by to jit.Cim vic elektroniky,tim vic nevysvetlitelnejch problemu.
14:44:58
16.02.2005
fazola
že bych měl chycený ventil se mi ale věřit nechce...(rozdíl komprese by byl mnohem větší) a hodnoty tlaku jsou tak nějak...
14:43:40
16.02.2005
fazola
Zdarte. Mám dotaz... Nevím proč, ale poslední dobou mi neustále odchází svíčky na 4. válci(dycky je černá a nepálí...) už jsem tam měl troje káble, taky jsem zkusil měděné a fajky z žigula (i z fava), momentálně tam mám fungly uhlíky káble... zkoušel jsem troje svíčky (DR17YS na zkoušku-tvářilo se to gut, ale jsou moc teplé, pak DT15YC (3body filda)-umřely a teď tam mám NGK-umírají asi taky...) Motor mi prostě šlape za studena na 3 válce a za tepla se to trošííínku zlepší.. no spíš skoro vůbec... včera jsem došel na to, že když oddálím faju na 4. válci od svíčky (tak na půl cm), tak to jede krásně... tak jsem dal na 4. svíčce "odtrh" kolem 1mm (možná to nemá logiku ;-))ale vypadalo to velmi pojízdně a úplně normálně... taky jsem myslel, že třeba víčko, tak jsem ho taky vyměnil, ale bylo to stejné, tak jsem pak hl s "odtrhem" svíčky...co to může být? Motor nežere vodu, nežere olej... tlaky jsem měřil a byly (v pořádí válců 17 17 17 16 kPa-nebo jaká jednotka :-))... pomůžete mi?

Popis motoru:
135 se sníženou hlavou o 0,95 mm s karbecem LEKR.
Sací potrubí bez distanční podložky - ofrézováno.
Příčný výfuk podle plánku.
Bezkontaktní zapalování.
50kW vačka.
Olej 10W/40 - polosyntetika.
136x rozdělovač.
Extreme Tyres