Felda1,3mpi -nepalia 2 sviecky

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 04.03.2010 do 04.03.2010, založil/a Rapi1

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

vyriesene

Zastavil:Rapi1

řadit dle data
19:49:36
04.03.2010
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Rapi1: Pokud nehazi svicky bud 23 nebo 14 tak vskutku lista, popripade ty tenky dratecky co k ni vedou...
19:41:39
04.03.2010
Milan 136
určitě lišta, jsou v ní dvě cívky
14:32:29
04.03.2010
Rapi1
Zdravim mam velmi vazny problem uz neviem ako by som si s tym poradil kamarat ma feliciu 1,3MPi r.v. 98 mal s autom nehodu a od tej mu 2 sviecky nehadzu iskru.Zistil som ze po buracke mu crzial ventilatoru na chlidici prerazl kable k zapalovaciej liste tie som spajkoval dohromady ale problem to nevyriesilo skusal som aj druhu listu ale bohuzial pred sojenim kablov(vtedy som si to nevsimol a mal som ju pozicanu len chvilku).Je mozne aby sa cievka spalila pocas kratkej chvilky skratu?(kym sa kable presekly)rozsekol sa v podstate len jeden a to je sedo cerveny.Meral som priechodnost kablov od RJ az k liste a tie su v poriadku.Otec vravel ze pocas skratu mohlo odist nieco v Rj ale aj tu som vymenil akusil druhy imobilizer ale auto s tym ani nenastartovalo.pritom stale iskru hadzaly len 2 sviecky a to krajne tie stredne pri sebe proste nejdu uz naozaj neviem co s tym. viem ze s MPi sa tu moc neroby ale snad mi niekto poradi vopred dakujem

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

vyriesene

Zastavil:Rapi1

Extreme Tyres