skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
mozu to byt sviecky ?
prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 10.03.2005 do 15.03.2005, založil/a BEYER - zrušená registrace
09:15:21
15.03.2005
15.03.2005

BEYER - zrušená registrace
all: dik za ochotku pri poradenstve 

09:14:26
15.03.2005
15.03.2005

minno: sa ozval sef mechanik 

all: takze mno kluka je OK a aj motor teda okrem tlakov
to co buchalo jak svina su loziska v altiku
tie budu tak trochu na maderu... ale ked som sedel za volantom akoby bola rozmlatena salka...alebo nieco pod. desny zvuk... takze ked sa nam oteplilo tak uz to aj startuje lepsie
ale rozobral som karbec vycistil nastavil... a zatial nema problema... a zatial to beha z rana na vsetky 4valce... mno netusim co mu vadilo 

all: takze mno kluka je OK a aj motor teda okrem tlakov
to co buchalo jak svina su loziska v altiku
tie budu tak trochu na maderu... ale ked som sedel za volantom akoby bola rozmlatena salka...alebo nieco pod. desny zvuk... takze ked sa nam oteplilo tak uz to aj startuje lepsie
ale rozobral som karbec vycistil nastavil... a zatial nema problema... a zatial to beha z rana na vsetky 4valce... mno netusim co mu vadilo 
19:24:41
14.03.2005
14.03.2005

Gryzly
-> Vojta: když rupne klika tak to přestane jet ne? protože když rupne u převodovky tak to nedodává výkon a když to rupne u rozvodů tak rozdělovaž přestane zapalovat.
20:44:28
10.03.2005
10.03.2005

Vojta - zrušená registrace
Mno zajimave....zkus jine svicky s jineho motrou nebo auta treba pujcit...skontroluj rozdelovac...ja mam origo 136 neni to z fava, mam tam nove ty kontakty atd.
Motor mam celkem spatne postelovany, zrovna vcera jsem si rikal ze bych tomohl zkusit nakopnout (auto stoji cca 1 mesic) a chytlo hned, na prvni otoceni klickem.
Jinak kdyby ti jebla klika tak si myslim ze to poznas. Me se to bohuzel stalo...50km od domova mi praskla klikovka za 4 valcem...to mlati v motoru jak prase..takze kliku mas OK :)
Motor mam celkem spatne postelovany, zrovna vcera jsem si rikal ze bych tomohl zkusit nakopnout (auto stoji cca 1 mesic) a chytlo hned, na prvni otoceni klickem.
Jinak kdyby ti jebla klika tak si myslim ze to poznas. Me se to bohuzel stalo...50km od domova mi praskla klikovka za 4 valcem...to mlati v motoru jak prase..takze kliku mas OK :)
20:38:37
10.03.2005
10.03.2005

Mishoooo
-> minno: Jejdanenky... to ked Duri uvydidi....
ja som nemyslel ze ma motor ako trabik, tys to otocil na ruby
Ja len ze on patry do fanklubu trabikov

ja som nemyslel ze ma motor ako trabik, tys to otocil na ruby
Ja len ze on patry do fanklubu trabikov

19:18:05
10.03.2005
10.03.2005

minno
-> Mishoooo: ja táááák
pýtam sa, bo som ešte nezažil
ale zas treba poznať aj sound motora s jedným, dvoma, troma aj štyrmi valcami
resp. s DuriQovým motorom z trabíka stačí poznať tých kombinácii menej...
pýtam sa, bo som ešte nezažil
ale zas treba poznať aj sound motora s jedným, dvoma, troma aj štyrmi valcami
resp. s DuriQovým motorom z trabíka stačí poznať tých kombinácii menej...
18:48:20
10.03.2005
10.03.2005

Mishoooo
-> minno: No ked ti zvuk ktory poznas par rockou sa jedno rano premeni na zvuk traktora alebo trabika -(Sorry Duri) tak vedz ze ze to niekde nehori 

18:37:47
10.03.2005
10.03.2005

minno
vy ste nejakí frajeri, keď dokážete rozoznať, že vám to v niektorých valcoch nepáli...ako sa to robí?
09:51:12
10.03.2005
10.03.2005

Milošek
jeee to mi dela taky:)))akorat me chyta bez problemu ale taky kdyz je zima -8 a min tak tam hodim sytic a bezi obcas na 3 a az se ohreje(hne se rucicka)i driv tak zacne fachat na vsechny 4 ale vetsinou to jje tim ze kdyz prijedes a je teplej motor tak na vicku rozdeklovace skondenzuje vlhkost....no ajk se ohreje vic jak cca 50 ta se silene uchlastava musim sundat sytic jinak houpe zakopava atd...ale ja ma v prdely karbec a uz za tyden du na stolici snim takze brnkacka:))))
09:01:14
10.03.2005
10.03.2005

mam strasny problem nastartovat ked dlhsie nejazdim s autiim... vytlcem aj 10bateriek a nechyti
ked ma kamos roztahuje tak to asi po 500m chyti najprv ide asi na 2 potom 3 a neskor chyti aj 4 valec
resp. za posledny mesiac my zacalo strajkovat startovanie... ked som startoval zo syticom tak to nabehlo na bez problemov ale iba na 3 valce... podarilo sa mi nastartovat par krat aj bez sitica vtedy isli vsetky 4
tak som bol z toho tak trochu vul... teda este som... mno ale k problemu ked ho konecne nakopnem a zahrejem chyti na otocenie klucika na prvy sup ohne probleme... tak neviem ci to je svieckami alebo zapalovanim
sviecky maju asi 3000km viac urci nie... proste za studena nimcem starting
este mam dotaz mam pocit ze mi bucha kluka alebo dake lozisko na kluke je cajdu... je to pravidelny klepot z vrznutim ako ked su nenamazane dvere... no des... ten motor odchadza uz dokitek ale este chcem nech daky mesiac vydrzi...
potom ho rozoberem a mozno dam aj dokopy...
ked ma kamos roztahuje tak to asi po 500m chyti najprv ide asi na 2 potom 3 a neskor chyti aj 4 valec
resp. za posledny mesiac my zacalo strajkovat startovanie... ked som startoval zo syticom tak to nabehlo na bez problemov ale iba na 3 valce... podarilo sa mi nastartovat par krat aj bez sitica vtedy isli vsetky 4
tak som bol z toho tak trochu vul... teda este som... mno ale k problemu ked ho konecne nakopnem a zahrejem chyti na otocenie klucika na prvy sup ohne probleme... tak neviem ci to je svieckami alebo zapalovanim
sviecky maju asi 3000km viac urci nie... proste za studena nimcem starting
este mam dotaz mam pocit ze mi bucha kluka alebo dake lozisko na kluke je cajdu... je to pravidelny klepot z vrznutim ako ked su nenamazane dvere... no des... ten motor odchadza uz dokitek ale este chcem nech daky mesiac vydrzi...
potom ho rozoberem a mozno dam aj dokopy...