hlava 120

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 21.03.2005 do 04.04.2005, založil/a Dušan
řadit dle data
15:25:57
04.04.2005
qwerz
-> Dušan: mno..já to mám sice do Brna co bych kamenem dohodil..ale nevim esli tu hlavu chci prodat..:c) je po repasi, novy vetily, zabroušený... všecko origo,žádný oupravy...ale po 500Km to vzdal motor :c) takže hlava se mě tam válí...chci si ji dat na svoje LSko..jen nevim esli tam bude pasovat-esli ne tak je tvoje :c). tu repasi ďál mechanik a řek si za to 600,-, tak zvaž co bys mi za ni byl ochotnej nabídnout..
18:05:31
30.03.2005
King
Ja vim jedno - ten provoz na natural nemusi vubec nic znamenat, protoze i 105, 120kam ve spouste pripadu stacej jenom ty aditiva, co jsou v Naturalu a sedla nijak zvlast netrpej. Znam dokonce spoustu majitelu 105/120/130 co s tim nalitaj bambilion km rocne na lpg a na ventily si nestezujou. A to, ze pouzivany palivo nesvedci ventilum konkretniho hotoru se pozna podle toho, ze se ventilova vule musi nastavovat treba kazdych 2000km a ventily se vesele zaklepavaji do hlavy (nejde o zadny vypalovani sedel - zadny tam ani nejsou :). Ve vysledku potom uz neni kam povolovat stelovaci cerviky na vahadlech a hlava obvykle praskne mezi 2-3 valcem. Cili nikdo neprovadel test s nastriknutim oleje primo do valce s naslednym merenim kompresnich tlaku? aby se potvrdila teorie o "vypalenych" ventilech. Ja mam peknou vonavou 120kovou palici ve sklepe, ale je k tobe hodne z ruky :)
18:54:37
25.03.2005
Dušan
no ja to jen tak nepoznam, ale na tomto motoru uz jsme se vsichni shodli ( 3lidi ). Kdybys v tom jel a znal historii lidí co v tom jezdili, tak pochopíš. Jo a v inzerci to mam ale nikdo se neozval. A tlak co jde z výfuku je docela velkej. Takovej jsem ještě neviděl.
16:03:58
25.03.2005
King
Tak nejak cejtim, ze tenhle thread asi patri spis do rubriky inzerce 4 Ovsem kdyz uz je v tyhle rubrice, neda mi to nezeptat se, jak se da diagnostikovat stav sedel ventilu na hlave namontovany na motoru?4 Treba by to zajimalo i ostatni. 1) Jsou uz cervici stelovani ventilovy vule vysroubovany na doraz? 2) Diagnostikovals to teda merakem komprese?
14:59:42
24.03.2005
Dušan
dole jsem ji nemel ale ventily jsou sestelovany a ver ze je to pekne na p..u. Proste potrebuju hlavu. Babka jezdi ted na special ale kdyz to bylo novy tak v tom jezdil jeden nemec na natural. Motor ma 70t.
10:59:44
23.03.2005
King
A mel jsi tu hlavu uz sundanou? Ono to s tim zaklepavanim sedel pri provozu na Natural neni tak horky a casto staci jenom nastelovat ventilouvou vuli (pravda, castejc, nez na Special). Jina pohadka je samozrejme, kdyz dotycna pani s tim velesele jezdi dal a ventily si podpali.....
20:36:24
21.03.2005
Dušan
Po krátkém bádání jsem zjistil, že na jedné 120ce co udržuju a jezdí v ní 80letá paní je v prdeli hlava. Teda spíš vypálený sedla od naturalu. Motor hodně ale hodně špatne startuje a když už teda jede tak divně drní. Tak hledám nejlevnější způsob náhrady. Nemá někdo doma hlavu která funguje. Třeba ze zadřenýho motoru. nejlíp z brna.
Extreme Tyres