Ja vim, že to sem nepatří ale....

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 02.06.2005 do 07.06.2005, založil/a Bagrr
řadit dle data
15:37:45
07.06.2005
Bagrr
-> qwerz: hmm, pravě že tahle mrcha se mi už rok válí v garáži, a nikdo neví co s tim. Jinak díky za radu, Takže to čerpadlo radši vyřadim, páč má nalítáno okolo 17t km.
11:28:59
06.06.2005
qwerz
-> Bagrr: mno..Třeboň je daleko..kdybys byl v okolí Brna, tak bych určitě poradil. Mám taky ČZtu 175,a před rokem sem ďál GOčko. Dostal sem tip na jednoho kolíka na vesnici kerej dělá za rozumný peníze všecko...od fechtlů, přes babety, sifóny, 350....až po nějakou mašinu se čtyřmy karbeci co sem u něj viděl... Jinak komplet s výbrusem, kroužky, pístem, ložisky, gufera, new klikou a ja nevim co eště včetně práce si řek 2800,- to de ne? Jinak k oilmasteru mi myslim řek jen že jsou spolehlivý, ale to čerpadlo má životnost ňákejch 10t km, po týdle době se opotřebuje, míň čerpá a na průser je zaděláno..
13:56:30
05.06.2005
Bagrr
Podle vrtání a zdvihu a celkovýho vzhledu je to cagiva motor překopanej na vzducháče. Motor je koncepčně stejnej jako mito, ale mito je vodník. Takže nevim, jestli písty jsou stejný. Jo a jak byla v tý opravě, ja myslel, když jsem ji přčivez domu a poprvý nastartoval, že ho zabiju. Zadal jsem mu k opravě: Přidřenej motor, a výměna komplet ložisek na klice. Přidření vyřešil, ale na ložiska tak ňějak zapoměl.. Asi měl moc práce. Takže radši potřebuju někoho, kdo je znám svou prací, a nikdo na něj nenadává...
10:40:18
04.06.2005
Gryzly
-> CHIP: myslím že to je normální ČZ 125 ale na nádrži je napsáno ještě Cagiva. podle mě tam nebude Cagiva motor. Že jo Bagrr?
09:55:06
03.06.2005
tina
píst a kroužky se určitě sehnat daj bez problémů - buzuluk Komárov tam to dělaj a prodávaj....
07:31:37
03.06.2005
CHIP
-> Bagrr: No mam taky CZ ... sice starsi, ale taky ... takze, dulezity je, jestli je tam motor CZ a nebo Cagiva ... potom je dulezity, jestli se da sehnat pist, krouzky atd.
Jestli je tam motor CZ, tak bych o nekom vedel ... a pokud Cagiva a muzes na to sehnat dily, tak bych taky vedel ...
15:59:40
02.06.2005
Bagrr
Jo a ta opravna, ve který byla je už asi 1,5 roku zavřená149
15:55:26
02.06.2005
Bagrr
nekamenujte mě, ale každej ma svý záliby. Například kromě tůnění šáde mám ještě jeden koníček a to sice motorky.
Takže nebudu chodit okolo horký kaše a rovnou se zeptam: Nemáte někdo kontakt na někoho, kdo by byl schopnej opravit naprostýho exota motorky, jestli jste v tom někdo aspoň trochu zběhlej, jedná se o ČZ Cagiva 125 Roadster. Problém je následující: Zadřenej motor.
Už jednou byla v opravě a zase se ten motor posral. Já sem věděl, že toho oilmastra mam vyhodit.
V Cagivě se mi vysmáli, že tenhle typ vůbec neznaj, ať si koupim něco novýho. Jenže tahle mašina mi padla do oka stejně jako šáde. Jenže se zadřenym motorem je mi k ničemu:o(
Extreme Tyres