blbne starter

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 22.07.2005 do 24.07.2005, založil/a minno
řadit dle data
01:51:34
24.07.2005
PeterP136
-> minno: A pozeral si kontakt vo veku elmag. spinaca-vysuvaca kotvy (ciakosatovola)? Ja som ho mal dost vypaleny do sikmych srafov, a po vymene za novy to prestalo.
14:30:54
23.07.2005
Ondoň
A nebo pokud to dela hodne pri teplem motoru tak cely starter znovu rozdelej, rozpoj vsechny kontakty a megmetem vyzkousej izolacni odpory statoroveho vinuti - starim se totiz hodne poskodi ty hadrove izolace a ma to svody.
A na tvoji otazku - uhliky se vzdy dotykaji a to vsechny jinak to nefunguje
19:51:46
22.07.2005
ace ventura
-> minno: s největší pravděpodobností bude špatný spoj v přechodu komutátor-vinutí, špatně proškráblý komutátor, ulomený drát ve vinutí rotoru nebo přechoďák ve spínači.
Na starym startéru se mi to taky stalo, povolil ten spoj a vysypal jsem z něj kousky drátů 1
19:29:52
22.07.2005
minno
uz asi pred 2 rokmi mi obcas zacal haprovat starter, nechcel sa roztocit, pri startovani len cukol (len sa vysunul pastorok), na druhy, max. treti krat sa uz ale normalne roztocil.
pred rokom som robil starteru malu GO (vycisteny, nove uhliky, puzdra). po oprave este par krat zblbol (bral som to tak ze si este "sadali" nove uhliky) a cely rok siel OK.
teraz zacal blbnut znova (neroztoci sa na 1. x) a zda sa mi, ze to robi len ked je zohriaty motor, ale to sa mi mozno len fakt zda.
Co s tym moze byt? A otazka: dotyka sa zarucene vzdy aspon dvojica uhlikov dvojice kontaktov na rotore ked stoji?
Extreme Tyres