Nevim co se to děje....

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 05.10.2005 do 11.10.2005, založil/a Martys
řadit dle data
10:53:08
11.10.2005
Labros
Tenhle víkend jsme byli u Citróna sousedky, který to nestartovalo. Palivoměr ukazoval ještě pár čárek, cca.1/8 nádrže. Ale prostě benzín tam šel málo (z elektrický pumpy) a když jsme to auto naklonili na druhou stranu, tak to naskočilo, ale dlouho to běželo hrozně divně, střílelo do vejfuku, na plyn otáčky klesaly... Pak zmáčknul nějaký tlačítko na palubce a začalo se to chovat normálně.
10:49:20
11.10.2005
King
Zda se se ze palivomer (a jeho potenciometr) trpi syndromem "tankovani za stovku". Dobre znaji plynivkari. Proste Snimac se mota v prvni casti drahy a casem rozedre tuhle cast drahy4
23:34:42
09.10.2005
Bobesh
hele,a nemáš vlhký výpustňáky? jestli ti někdo nepouští žilou...sem zažil asi 5x za sebou,naposled plná,tosem řval jak tygr...37 37 37
16:52:41
05.10.2005
Martys
-> Labros: Tak bylo to benzínem měl sem ho málo..... ale pořád je divná ta spotřeba... teď sem tam dal 20l tak uvidim kolik na to najedu zatím dík
11:27:00
05.10.2005
Labros
-> Martys: Když se ti to znovu stane, že ti chcípne a nenaskočí, tak to chce znovu jít k AC pumpě a zkusit čerpat jestli čerpá nebo jestli je plovákovka plná. Pak se z toho dá něco usoudit. Ta ručička že ti někdy zůstane zaseklá, to se může stát, mě se to taky jednou stalo.
11:20:48
05.10.2005
Martys
Záhada: Ráno du ke stroji (dva dny stál) napumpuju (jen to chrčelo) nastartuju nechám to běžet pochvíly přidám otáčky a auto chcípne a už ho nerožnu se*u na to jedu autobusem přijdu dom a auto popotáhnu na rovinu před tím bylo v nepatrným úhlu (levej bok byl dolejc) odtáhnu na rovinu napumpuju slyším že teče nastartuju a pohoda a jedu .... dnes se mi stalo to samé ráno (sem si myslel že mám málo benzínu ale mám na 10litrech paliva najeto pouze 50km což je divný protože sem s tím dříve ujel víc jak 100km)a druhý problém je v tom že: to už se mi stalo podruhý natankuju 10L paliva palivoměr ukazuje půlku a lítá v zatáčkách to je normál ale přijedu dom mám ujeto tak 30km po dnu třeba nastartuju a palivoměr ukazuje neustále 0 paliva svítí rezerva a vůbec se v zatáčkách nehejbe prostě tam ta rafička ukazuje neustále 0.... nevím jestli problém první souvisí s tím druhým ale asi trochu jo.... přece mi to nežere tolik.... dřív to bylo úplně v poho .... (v motoru sem se nehrabal akorát vymněnil olej) asi to bude dosti komplikované na pochopení ... klidně se ptejte rád odpovím.... ale helfně te mi pls... dík zatím
Extreme Tyres