Úprava hlavy++

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 16.10.2005 do 17.10.2005, založil/a Mourl
řadit dle data
19:37:09
17.10.2005
Bagrr
-> Mourl: nejlepší je při nasazených svodech/sání vrtnout dvě dírky průměru asitak 8mm až do hlavy (asitak 1cm), na sání/svody pak drobet zvětšit, pak narazit do hlavy kolíky (do hlavy aby byly napevno, v sání aby šli suvně) tím se pojistí vždy stejná poloha při demontáži/montáži, moté si něčím napatlat (buď barva nebo grafitka) svody/sání, tím zjistíš, jak kde co překáží a to odbrousíš... Mno a zároveň by šlo i vyleštit kanály a svody/sání....
Mno je to laicky vysvětleno, ale ten kdo to dělal tak ti poradí líp, mě bylo řečeno tohle:o))
17:41:39
17.10.2005
Mourl
dobře, o těch ventilech vím, takže radši nechám původní, tu frézku má strejda takže by to nebyl problém ale zvětšovat se mi to nehce.jenom slícovat.Když to zvětším tak bych pak měl o trochu větší spotřebu ne? jde mi spíše o postupy...všude píšou jak se to má slícovat ale přímo postup ne..
16:04:25
17.10.2005
Petr Abrahámek
Jak? Treba s feldy diesela, ale mas pravdu tohle uz sou asi fakt dost brutalni upravy...i kdyz mam :). Kdyz ventily udelas podle schemat LA tak si tech ventilu pruiprav rovnou vic pac se ti to brzo opotrebuje. Nevim jak ses na tom financne ale kdyz se podivas do temat na foru tak je tam tema Koupil sem si pomocnika...tim se to da zvetsit i vylestit. C vahadla se davali na Erka a motory 110ls. Maji jinej prevod takze ventily se ti vic otviraji. Meli to zase facka ale nevim jestli 742.136
22:14:45
16.10.2005
Mourl
mno tak to jsou brutální úpravy....větší ventily??? jak? nestačily by sjet na soustruhu podle schémat z knížek, větší kanálky nemám čím udělat, jenom bych chtěl slícovat sání s hlavou nic nezvětšovat. a C vahadla nevim co to je
21:36:48
16.10.2005
Petr Abrahámek
snizit na kp10.5, vylestit spalovaky, vetsi ventily + vetsi a lesteny kanalky...nevim co by s tim jeste dalo udelat :). c-vahadla? nevim jestli to nemaj 136 v zakladu
21:11:27
16.10.2005
Mourl
Bry den...měl bych pár otázek, vymontoval jsem soná a hlavu z druhého motoru co se mi skrývyl v garáži je to 136 a přemýšlím co s ní. Myslel jsem že bych jí nechal o trošičku snížit a nechat vysoustružit podle nákresů ventily..ále...nechtěl bych moc vysokou spotřebu,aby motor nešel po 20tkm do kytek.poradíte co s tím??
Extreme Tyres