Problem-chadic/topeni

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 22.10.2005 do 23.10.2005, založil/a AlVyb
řadit dle data
20:56:15
23.10.2005
Martys
-> King: No jasný Tuzing vydrží vše1 Tuzing 4rever1
19:05:13
23.10.2005
King
2 Alvyb: Ja uz to taky koupil se zalepenou onou trubickou, netusim ofsem cim. Ale bez uhony to zvladlo 150tkm 4
16:48:25
23.10.2005
AlVyb
-> Kočislav: Tak sem to dneska udelal tvym zpusobem a vypada to OK.4
09:44:01
23.10.2005
Kočislav
Mně se ta tyčka zlomila tuším asi u 2 chladičů ze tří, které jsem vyndával. U jednoho je to vyřešené vsunutím tenkostěnné měděné rourky, která je opatlaná silikonem a je to v pořádku.
17:38:33
22.10.2005
AlVyb
-> Martys: toho lepeni se celkem boji... Kdyby se to odlepilo pri nejake delsi ceste tak sem v pytly. Ale jestli neprijde nejaky lepsi napad tak to zkusim. Stejne si myslim ze az tam tu hadicku budu nasouvat nebo dotahovat tu sponu ze to to lepidlo neudrzy 8
17:24:21
22.10.2005
Martys
-> AlVyb: Přesně toto se mi stalo na tátovim firemním lesním autě...... vyřešil sem to tak že sem vzal sekunďák a špejli tlustčí a ten umělej sráč sem vydoval z tý hadičky a přindal k tomu chladiči a lepil a lepil okolo a ta špejle je na to aby se to neucpalo tím lepidlem a taky sem tam dal všechny lepidla co sem měl v garážy nechal sem to pořádně zaschnout den a pak tu hadičku opatrně na to nasunout stáhnout tím bazmekem a modlit se aby to propouštělo a hlavně zas neodpadlo... já se modlil dostatečně takže to drží už půlroku..... ale sem si řek kdyby to nevydželo vzal bych normál vrtačku tu díru bych žvětšil a normál natvrdo zasunul tu hadičku do otvoru a oblepil.......ale toto sem nemusel podstupovat.....prostě tuning takovej1
15:50:00
22.10.2005
Mishoooo
-> AlVyb: viem ze niekde je na to to navod na dakej stranke.. ako to este zachranit... ale nepamatam kde... hosi radte!!!
15:34:40
22.10.2005
AlVyb
Stala se mi takova vec. Menil sem hadicku co vede z chladice kolem kufru prez ventil a pak do topeni. Ale kdyz sem chtel zdelat starou shnilou sponu u chladice tak nesla (sou to ty debilni spony z vyroby)..... Proste sem ji povolil ale ona drzela dal. Tak sem se nastval a hadici sem chtel vykroutit z te tycinky na cem je hadicka nasunuta. To se mi ovsem povedlo u s tou tycinkou (urvala se i z hadici, netusil sem ze je plastova).

Stalo se to taky nekomu? Nevite jak tu tycinku nahradit nebo pridelat spatky ke chladici?

Jiny chladic se mi kupovat nechce.

ps. to stejne se mi stalo i u topeni ale to nebylo moji vinou(musel sem koupit jiny)
Extreme Tyres