Nereaguje sytič

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 23.10.2005 do 29.10.2005, založil/a Gryzly
řadit dle data
18:52:47
29.10.2005
Gryzly
-> King: Tak jsem dneska na ten karbec kde funguje sytič dal víko z karbecu kde ten sytič nefungoval a sytič stále fungoval, takže vršek je dobrej. Jinak spodejk byl sedr a víko edrs. na tom karbu edrs jsem zjistil že byla pochroumaná klapka druhé komory a nemohla těsnit, někdo něco musel strčit do té klapky a pak ji zavřít a tím pádek se ohnulo její "ostří" tak jsem tam dal klapku z jinýho karbu, zdála se stejná. Zejtra namontuju EDRS na kterým nereagoval ten sytič a zkusím víko z toho zánovního sedru. dneska jsem to už nestihl protože venku byla tma a v garáži mám svoje.
22:36:49
23.10.2005
Gryzly
-> King: No jednak jsem z hlavy nevěděl základní nastavení těch dvou šroubů tak jsem tam dal na oba dvě otáčky od uplnýho zašroubení a at jsem točil jak jsem točil tak abych to udržel v běhu musel jsem bud držet přidanej plyn nebo sytič. ale uplně jsem ten šroub nezkoušel vytočit, a pak když jsem to projel tak po přepnutí to už drželo nízký volnoběh ale tak nízký že to už nedobíjelo, možná jsem to měl doladit, ale byla tma a nechtělo se mi. koukal jsem na obě gumičky a jsou dobrý a ten karbec byl v tom býlím skoro veteránu a tam jsem to testoval a běžel nádherně, chytalo to na drb a volnoběh taky v pohodě i když nižší ale to bylo určitě nastavením, protože strejda 55 let a jeho mechanik starej škodovkář věkem přes 60 let.
21:37:45
23.10.2005
King
Jasne, ze stacilo, ale tech typu kolecek bylo snad vic.....ale vizualne by to melo stacit.
A ten benzin jako nejde nastavit na 800-1000? Ani pri vysroubovani pridavnyho vzduchu na max.?
21:10:05
23.10.2005
Gryzly
-> Peklo-Evo-Luboš: vidět nic není a ten třetí rok starej jsem nerozdělával.
-> King: to by stačilo kouknout na to kolečko na obou karbech a porovnat, nebo myslíš že by mohla bejt nějaká zrada i jinde? zkusím ale prohodit ty víka.
dnes jsem to byl projet s tím novým karbem a na benzín nízkej volnoběh, a takový jako tarokování, na LPG nedrželo volnoběh vubec ale jelo to pěkně a svižně. tak jsem chtěl seřídit benzín a nějak jsem to dost rozhodil, protože to nechtělo vubec reagovat a furt to chcípalo, jen když jsem trochu povytáhl sytič tak to drželo. nakonec jsem se na to vybodl a začal jsem štelovat LPG tam se mi to podařilo pěkně nastavit aby to drželo volnoběh, a když jsem to byl pak projet a přepl na benzín, tak volnoběh mohl bejt tak odhadem 400 otáček ale drželo se to. Jinak na tom modrém kyji nemám zaslepenou tu klapku s termočidlem, a na vstupu pro studený vzduch mám záslepnu asi 30% plochy, protože s tím karbecem číslo dvě to líp přecházelo z volnoběhu, bez výkonové mezery.
18:46:38
23.10.2005
King
2 Gryzly: Zkus prohodit vika z tech karbu. Napada me treba ucpanej kanalek ve viku karbu mezi tou "cucaci" trubickou a dirkou pres kterou tranzituje smes zpatky do tela karbu. Nebo ucpany vyusteni sytice do komory. Jeste pro jistotu bych prohodil i samotnej sytic - ze by bylo to mosazny soupatko otoceny, je sice malo pravdepodobny, ale 6
16:51:23
23.10.2005
Peklo-Evo-Luboš
-> Gryzly: Vzal bych je oba vedle sebe a hledal rozdil... jestli se tam otvira vsechno tak jak ma, nebo tak.... tezko radit...
14:38:52
23.10.2005
Gryzly
Takže auto je Š120 na LPG lovato, dva roky to stálo, ted jsem to zprovoznil ale trápí mě jedna věc, nějak nefunguje sytič. byl tam puvodní karbec, ten jsem dal seřídit a prej netěsní klapky tak jsem ho dal pryč a dal jsem tam karbec z Garde LS. ten funguje, i emisema to prošlo, ale na ostatních auterch když vytáhnu sytič tak se zvednou otáčky dejme tomu o 1500. a s tímhle se zvednou tak možná o 300. několikrát jsem ho rozdělal a zkontroloval a nikde jsem nic nenašel. ten karbec jsem měl asi tři roky v dílně na regálu, a předtím byl dobrej. ted jsem na něm zarovnal spodní přírubu, horní příruba i víko je rovné, daljsem nové těsnění, nové gumyčky do štelovacích šroubů, i na injektor. dal jsem nové těsnění pod sací a výfukové potrubí. pod karbec jsem dal silikon, plech, silikon, pertinaxovou podložku, silikon, těsnění silikon těsnění silikon a spodek karbecu jsem lehce mázl silikonem aby to těsnilo. stejně ten sytič nefunguje. ani na benzín ani na LPG. a to jsem tam dal dvě pružinky aby se vracela první klapka jistě až na doraz.
včera jsem tam dal karbec z Š120L kterej je asi rok starej a sytič funguje a to jsem ten spodek toho karbecu jen mázl vazelinou aby to těsnilo. co mám ještě na karbecu zkontrolovat aby mi ten sytič fungoval. ten rok starej karb tam nemužu nechat, jen jsem si ho pujčil.
Extreme Tyres