startování,rychlost atp.

prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 23.10.2005 do 26.10.2005, založil/a Mourl
řadit dle data
14:44:23
26.10.2005
King
2 TOMAS: Tak takhle jednoduchy to zas neni4 Tebou popsanej postup nastaveni zakl. predstihu znamena nastaveni na zakl. predstih 0st. To je sice idealni pro start, ale uz min idealni pro provoz a uz vubec ne idealni pro lpg. Princip je stejnej jako o kladivka tzn. na remenici se nastavi pozadovanej zakl. predstih, prstama se chyti palec a lehce se na nej tlaci proti smeru rucicek a soucasnym natacenim telesa rozdelovace se nastavej polovy nastavce magnetu presne proti cipum hvezdice. To lehky krouceni palce zduraznuju, protoze jinak si magnet pritahuje pri priblizeni polovych nastavcu hvezdici a nastaveni je plusminus autobus!4
22:09:15
25.10.2005
TOMAS
este se podivej jestli nemas pod karburatorem prasklou tu podlozku to je dost casta zavada a umi hodne potrapit
21:58:12
25.10.2005
TOMAS
jestli chces seridit predstich na etz tak si nastav remenici na nulu a hvezdici v rozdelovaci nastav proti snimacum civky a mas zakladni pretstich podle mych zkusenosti na tohle nastave nito jez astartuje nejlip.pak se podivej jestli nemas piliny v rozdelovaci a oskousej funkci podtlaku na rozdelovaci to stoci pusou.k tomu startu se podivej na plovak v karburatoru jestli se ti nepreplavuje apak zkus vyndat jelu volnobehu a vyndat vzdusnik 1komory a profouknout tlakem vzduchu pak ho serid a jed vyskouset pokud bude vsechno ok melo by to slapat
21:02:12
25.10.2005
Petr Šťastný
-> Mourl: u lekru musíš upravit dráhu pedálu plynu - zvednout od podlahy - protože má delší chod a i když máš pedál na podlaze, nemusí být plyn naplno. Líp Ti poradí někdo kdo to sám dělal.4
15:31:49
25.10.2005
Mourl
-> Petr Šťastný: taky lekra? nevim v tomhle se nevyznám mám tak klasiku fávo.Tzn Pierburg nebo tak nějak... a mohli by jste napsat postup jak se to seřizuje pomocí těch spárovek? díky
13:52:36
24.10.2005
Petr Šťastný
-> Mourl: ohledně toho pedálu na podlaze a maximálky. Máš tam pořád sedr nebo jsi dal taky lekra?
13:10:19
24.10.2005
King
2 sliwowitz: Tak to je ti znamo spravne4 A vzhledem k tomu, ze ve 105ce mam ETZ, jsem uz asi poslednich 200tkm se sparovejma merkama v rozdelovaci nesasil, abychom si rozumneli 4
13:03:03
24.10.2005
sliwowitz
pokial je mi zname tak favo ma v rozdelovaci miesto klasickych kontaktov snimaciu cievku. a len tak pre uplnost, nemozem to nigde najst- jak sa steluje LEKR? myslim zakladna poloha srobov...
12:36:53
24.10.2005
King
2 Pavlas: Pred nastavenim zakl. ppredstihu je zaodno zkontrolovat a nastavit odtrh kontaktu v rozdelovacu na predepsanejch 0,4mm (nebo tak nejak, uz dlooouho jsem to s ETZ nedelat)4
11:35:01
24.10.2005
Bagrr
-> pavlas: spárová měrka je kvůli odtrhu....
11:16:15
24.10.2005
pavlas
To mě taky docela zajímá, jak se nastaví předstih pomocí spárový měrky.
23:45:45
23.10.2005
Mourl
-> King: sparovy měrky nejsou problém si pujčit, ale postup?9 jsem si myslel že se to musí dělat při zapnutým motoru a s stroboskopem? jinak to startování je popsaný i v servisní knížce. Je to teda možný že když se to točí jako by bez žádného odporu že je to uchlastaný? druhej motor mi to nedělal.ale to byl 135
22:25:55
23.10.2005
King
2 Mourl: Ad nastavovani predstihu: Tak desitku stranovej klic a sparovy merky snad mas, ne?4
No a s tim teplym motorem - zakladni problem, je, ze motor je jeste pred startem lehce uchlastanej kvuli odparovani benalu z plovakovky. Tim slapnutim na plyn (nastrikem akceleracni pumpicky) to jeste vic dojebes, protoze je to jeste bohatsi a se zavrenou klapkou to ma jeste mensi nadeji na uspech. Teplej motor by se mel startovat se seslapnutym plynem tak do pulky nekdy je potreba i skoro plnej - neni to holt strikacka4
22:04:11
23.10.2005
Mourl
Předstih nenastavuju bo nemám na to nářadíčko,nechal bych to někde nastavit.S tim karburátorem, nevim do těch 90-110 to jede slušně...ale potom už ne a ne...Jinak teplej motor? jednou šlápnu na plyn pustim a startuju...když to nejde..tak dam plyn plnej a až chytne tak pustim. Ale prostě se mu nechce jenom se otáčí...tak 4xmožná víc
21:42:59
23.10.2005
King
Vyloucit se to neda, kolik nastavujes (jestli nastavujes :) ? Pri popisu, ze dorazem plynovyho pedalu vrtas diru do kberce me napada, jestli nahodou nemas problem s otevrenim 1.klapky naplno tzn. jestli s pedalem na podlaze se skutecne otevre karbec nadoraz. Dalsi vec - 2. klapka - jestli se vubec pri proturovani motoru podtlakem otevira. Tzn. pri proturovani na miste do max. otacek musi aspon na chvili 2. klapice zareagovat na prudky pridani plynu. Jak startujes teplej motor?
21:13:33
23.10.2005
Mourl
Ahoj, mam par problemů, mám favorita 136ku motor má tak 40-50tis. najeto. Ale 140k/h víc nedá a to mu to trvalo hoodně dlouho a měl jsem plyn skrz koberec který je za pedálama.A pak druhý problém který by mohl souviset, když je motor teplný tak nechce naskočit..nejřív jako jo ale hned chcípne a pak ne a ne naskočit..Je to možné aby to bylo předstihem?? děkuji
Extreme Tyres