Starty by chooki :)

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 25.11.2005 do 28.11.2005, založil/a chooki
řadit dle data
10:51:12
28.11.2005
DuriQ
chooki: tak pumpa ;) bud alebo ;)
09:49:29
28.11.2005
chooki
dik chalani. mam to chapat tak, ze pri vyssich otackach pumpa pomaly nestiha a potom ked startujem tak je malo benalu v plav.komore ?
mozem ju checknut.
Karbec, resp. hladina v plav.komore je urcite ok. Niekedy v lete som ju meral.
Ako som pisal, karbec je v 100 % stave :)
09:21:30
28.11.2005
DuriQ
chooki: ten isty problem mam aj ja :)
proste kupim el. palivove cerpadlo a bude klud... nebavi ma kazde rano chodit k AC pumpe a natiahnut benal potom chyti na otocenie kluca... :) treba repasnut pumpu a pozret hladinu 4
21:56:51
27.11.2005
PeterP136
-> hymla: Len nesmie hned zacat startovat, lebo mu to zahadze sviecky a je tam. Po naslapani pocat aspon 10sekund nech sa benzin trochu odpari.
20:44:03
25.11.2005
hymla
-> ps: já myslím že by stačilo párkrát šlápnout po plynu před startem (v karbecu máš malou akelerační pumpičku) AC pumpa dole je dobrá v -20C° nebo když ti padá benzín
12:55:33
25.11.2005
petr s
-> chooki: Odpaří se ti asi benzín zkus napumpovat ručně čerpadlem a uvidíš jak nastartuje
12:21:16
25.11.2005
chooki
Tak sa to tu pekne rozmohlo so startami, tak pridam aj ja svoje skusenosti, resp. problemy.
Mam 136 motor po total GO asi 5000km.
(troxa upraveny :hlava -0.8, karbec 120kovy-fungel z obchodu, trysky vacsie, ale si uz nepamatam, vacka 280, plus este nejake veci).
Nemam zapojenie vyhrievanie sania.
Vzd. Filter novy, olej menim kazdych pol roka,
predstih 8, Zapalovanie (kondik a rozdelovac neviem ako stary-ale ako nove vyzeraju-kupil som spolu s motorom) ale hlava rozdel., kable, sviecky asi mesiac stare.
Proste motor eno-nuno, ziadny problem, kazdy den fici bez problemov (klop, klop na hlavu:)). Ide jak dabel, spotreba pri kludnej jazde v meste 6.9-7.5 /100km, olej nepapa, pohoda.
K veci : Startujem v pohode, aj studeny, (teraz : -5 C), na sytic, prvy sup. Aj teply v pohode, na prvy sup. Otacky su vyssie-kvoli vacke.
Ale, ked davam trocha kosu, proste jazdim tvrdsie, a potom (nie hned!) vypnem motor, stojim kludne aj viac hodin, tak mi nexce hned naskocit ale na 2-3. krat....Robi mi to vzdy, ked pred odstavkou jadim rychlo (rozumej v otackax).
Nie je to vazny problem, len ma to serie. Suvisi to s tym ze sa "zaseru" sviecky ? napriklad...Pri otackax a naslednom odstaveni ? Inak si to neviem vysvetlit, karbecom, a ani zapalovanim by to nemalo byt. Dik za nazory.
Sorry za dlhy prispevok, ale som musim napisat vsetko, aby sa niekdo nepytal na nieco zbytocne. :)
Extreme Tyres