kazdy si tu mozeme predsa hust to svoje, pravdu ma napr baghira, ja som toho nazoru tiez, snizovat 130hlavu moc nie, ja som zase spravil kompletku GO 130ky a teraz tak po 8 tisicox dostava ten motor 2 dych, tiez ako si spomenul Baghira menene bolo vsetko vnutro a tiez sa mi zda ze pri rezkejsej jazde trosku papa olej, pri normalnom jazdeni nie, ale nex mi tu niekto neporovnava feldy fava a 130 ky, je to iste aj o vodicox, ale bohuzial feldy mozu ist do riti, a to fakt nemam v tom motorom nic naviac , akurat siska, a ktomu este 120ls karbec (tazkze trosku priskrtene), jedina vacka a blok zostaly povodne, zase to taha pekne odspodu, myslim ze sa ostra ani nebude davat

dalsia vyhoda, velmi mala spotreba benalu, 5,5 sa da dosiahnut, neni problem
daval som motor do poriadku preto aby nieco vydrzala kor na normalne jazdenie, ale co us ked to ide tak krasne

takze ja som za 130ku

za neco s 8kanal. Al hlavou, nejlip treba favo 136B, pokud to budes chtet nechat v serii.........
takze len tag, simple otazka, ma zmysel davat inu hlavu na 120LS? pravdepodobne nie, ale niesom si isty. dik za fundovanu odpoved

videl sem i o 1.5.....a ty si mel jakou vacku? ze si to moc nepoznal???
u 130tkovyho motoru se snizenou hlavou o 0.8 a s vackou 280/280..lestene kanaly a saci s erka.kolik to da koni nebo jak to pujde poznat oproti seriaku?
dik