problém s motorem a příznaky

prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 05.01.2006 do 14.01.2006, založil/a pajavlk
řadit dle data
19:51:36
14.01.2006
pajavlk
už mám jinej altec až bude nálada a čas tak to přehodím a uvidím jestli se to zlepší .. spíš mě furt sere to cukání dneska sem jel 300 kiláků a na vysočině v kopcích ve třech na plnej hrnec to poskakovalo jak se ubere tak je to ok už fakt nevim co to může bejt co nákej error v karburátoru ? jo ten zvuk to sykaní zní to asi jako když se zapne magnet odpojovače volnoběhu to cvaknutí tak sem myslel že třeba cvaká ten elmag. ale kabel k němu je v pořádku a dělá to jen při plným sešlápnutí až na podlahu co s tím 8
10:41:45
14.01.2006
PeterP136
Mne ked blba rucicka teplomeru, tak som mal povolenu jednu maticu co drzi starter a tym padom nadraka kontakt siloveho kabla (bud plus alebo kostriaceho, uz sa nepamatam, ale ty tam kostriaci mat nebudes). Takze problem s ukostrenim alebo kontaktom moze byt aj pri motore a baterke a nielen pri pristrojovke najma ak sa s pristrojovkou nic od vyroby nerobilo.
10:10:23
14.01.2006
Kočislav
To by mohl být i opotřebený alternátor, mě kontrolky a světla na volnoběh jakoby mrkaly do rytmu chodu motoru a když jsem vyndal alternátor a v ruce s ním zatočil (k tomu ho koneckonců ani není třeba vyndávat), vydával zvuky jako kdybych ho táhnul na provázku za autem po asfaltu a točil se dost ztěžka. Takže ložiska v háji, prostě celkově špatný celkový stav, tak jsem ho vyměnil za jiný a byl klid.
19:53:47
12.01.2006
pajavlk
no neblikaj jen kontrolky ale všetko rádio halogeny a tak ale jen na volnoběh jak se přidá tak už to drží jak má 140
02:30:08
12.01.2006
Klubko_
Ty kontrolky a teplomer by mohlo byt ukostreni palubky (jak sem se docetl jinde tady)
18:49:57
11.01.2006
COL
Ne. S autem by to cukat nemelo. Presto bych na to kouknul...
18:43:21
11.01.2006
pajavlk
to by bylo možný ale že současně s tím ten motor cukne ? to by přece nemělo mít vliv nebo ta náhlá změna tlaku tohle zapříčiní ?
18:23:59
11.01.2006
COL
Sykani pri orostovani dela nekdy podpalena priruba vyfuku, nebo vyfukoveho potrubi.
18:18:15
11.01.2006
pajavlk
takže pár postřehů .. vyměnil sem všechny svíce a hadicu podtlaku. Regulace funguje kladívko se natáčelo při podtlaku z pusy. Motor jede o hodně líp za studena necuká tolik ale ten problém s tím sykáním a cukáním je tu furt .. jak naložím podlahu začně to škvrkat a pocukávat poraďte co to ještě může bejt ?8 jo a ještě čím to že na volnoběh se mi klepe ručička teploměru a když zapnu světla nebo větrák tak o kousek povyskočí na volnoběh mě taky poblikávaj kontrolky ale dobíjí správně jen to poblikávání mě sere a že to ukazuje teplotu tak pofidérně 5
16:38:23
05.01.2006
Jarda - zrušená registrace
-> pajavlk: me podobnou vec dala podtlakova regulace predstihu -netesnost........
16:29:36
05.01.2006
Labros
jestli máš strach o ventily tak nejdřív zkontroluj ventilovou vůli
15:31:09
05.01.2006
pajavlk
zase dotaz 1 když jedu do kopce mám naložený auto a pořádně to přišlápnu slyším od motoru takový sykání a současně s ním to trochu trhne ... prostě to syká když je pořádně v záběru a poškubává .. myslím si že je error ve ventilech který někde asi netěsněj nebo nevim je to takovej zvuk jako kdyby unikala přehřátá voda z expanzky ale voda je v pohodě .. pod víčkem sice je emulze ale jen pod a ana víčku jinak voda do oleje neproniká tak na to kašlu spíš mě vadí ty škubání.. na rovině nebo bez honění to je ztichonka a jede skvěle ale jak jedu třeba s pěti lidma na trojáka do kopce a přišlápnu ho až na podlahu tak to vzadu posykává a současně s tím poškubává není to nijak razantní ale otravuje to *8 tušíte někdo co to můžou bejt za příznaky ? ptám se předem než sundám palici abych to nedělal zbytečně a nebyla by to nějaká chujovina ... dík za rady a postřehy 5 jo jedná se o motor 110R
Extreme Tyres