Divná věc

prohledat
26 příspěvků (zobrazeno 1 až 26) od 15.01.2006 do 29.01.2006, založil/a Driver
řadit dle data
12:16:42
29.01.2006
Pavel P@nkáč
-> King: JJ byla dost chudá trochu jsem si ji přidal ale docela to chlastá
00:24:54
29.01.2006
King
2 Driver: Otazka je, co je to "bezna izolepa" (bezny praci prasek, bezna zinkouhlikova baterie) 2 Prelepuju asi jednu tretinu prumeru nasavaci doury (muze to bejt tak ctvrtina plochy doury - matematik upresni :)
2 Pavel Korbelar: Jestli ti to pri castecnym zaslepeni sani zvedne otacky volnobehu mas bud spatne nastavenou bohatost bolnobehu (chuda) nebo je nekde v sani netesnost nebo oboji.....
17:07:45
18.01.2006
Pavel P@nkáč
-> Driver: jj tak to myslí, já jsem to zkoušel a žádnej velkej přínos to nemá jak u koho no, určo se ti trochu zvedne volnoběh
17:05:31
18.01.2006
Driver
ja na lpg jezdim s tim origo sanim a na benzin s otevrenym.udelal sem takovou vychytavku.sani sem udelal otevreny a ten zbytek to zustal sem trochu poupravoval a ted ho tam jednim dotazenim kridlove matky predelam a jedu na plyn takze takovy puleny sani1 takze tady problem neni.az pujdu do garaze tak to vyfotim a dam to sem kdyby se to nekomu zalibilo.Kingu ty jako zalepils na tom jak rikas kyju kouset te nasavaci diry jo?rekneme na sirku obycejne izolepy?
22:55:42
17.01.2006
King
2 Driver: jeste me napada pri pohledu na tvuj pilotni prispevek - pises "otevreny sani" - to je obvykle vec, ktera dela na lpg nedela zrovna dobrotu. Duvodem je jednak sani teplejsiho vzduchu, druhak lpg mixer nema moc rad, kdyz je v jeho "difuzerech" podtlak zpusobenej jenom filtrem, obvykle potrebuje i odpor seriovyho sani. Samozrejme najdou se HW vyjimky, ktery tvrdej, ze i se "sportovnim filtrem" nebo s "otevrenym sanim" akceleruje dobre, ale obecne zpusobuje absence toho modryho nasavaciho kyje ztratu akcelerace a celkove je auto takovy lenivejsi. Ja treba pouzivam kontroverzni metodu prelepeni kousicku nasavaci diry izolepou, diky cemuz to vyrazne ozije pri pridani plynu bez ovlivneni spotreby - znova rikam: nefunguje kazdymu.
21:33:19
17.01.2006
Driver
Mohli by ste mi jestě napsat co by mohlo ještě nějak brzdit vykon motoru nebo co by šlo poštelovat ještě líp než je originálně?Já a taťka si myslímě že na to co tam máme upravený že to není žádnej dragster1 vím že je to škodovka ale stejně.Po rovině to maže pěkně ale jak to uvidí kopec tak teda žádná sláva.U nás tady jezdí ještě jedna 105 a ta má motor z faforitu a ostrou vačku a to do kopce maže jak šutr ze skály.Tak co by to mohlo ještě nějak brzdit.Díky za jakýkoliv rady3
00:17:50
17.01.2006
XFunny
-> vhml: presne tak...
20:41:18
16.01.2006
vhml
-> Driver: to ze pridas a chvili nic dela to otevirani obou komor naraz-prehlti se to
20:35:55
16.01.2006
Driver
a hladina plovakove komory ma byt jaká?nevím jestli je dobrá.Jo a jestě jakej máte předstih to je taky svinstvo když to je špatně nastavený.6
02:16:04
16.01.2006
Pilot 105
-> Gryzly: Njn, když já už to znám nazpaněť.1
02:13:38
16.01.2006
Gryzly
-> Pilot 105: kdybych si ten článek nepročítakl dal bych to tu první.
02:08:33
16.01.2006
Gryzly
-> Driver: Tak že jsi to ty tak jsem to našel na TechWebu a tady je odkaz: skoda.panda.cz/clanek.php 3?id=404
skoda.panda.cz/clanek.php 3?id=1
01:57:48
16.01.2006
Pilot 105
-> Gryzly: A neslezl z toho hrnce zinek?1
21:12:31
15.01.2006
Driver
Gryzly ještě jedna prosba.Mohl bys mi poslat návod na to zapalování z faforita teda jestli nejakej máš a byl by si tak hodnej.pošli mě to kdyžtak na mail Tcernohlavek@centrum.cz a nebo jestli k tomu nejsou nejaky obrazky tak to dej sem.díky moc
20:06:01
15.01.2006
Gryzly
a v září byli zabrušovaný ty ventili
20:05:01
15.01.2006
Gryzly
-> Driver: ETZ je elektronické zapalování z favorita = indučka, rozdělovač a elektronickej spínač. todle dává jiskru o stejné energii i když při startování máš na baterii napětí kolem 7V. Na svojem autě mám motor z favoritu a problém s ventilama nemám protože tak jsou už od výroby tvrzený. A na se spotřebákem mám najeto asi 5000 od září a zatím nic nepozoruju, ale asi bych měl kouknout na vule. jen pro jistotu. jinak je to Š120L.
19:50:11
15.01.2006
Driver
Jo Gryzly nemas problémy se zaklepáváním ventylů když jezdíš pořád na plyn?Nebo máš hliníkovou hlavu?Jo a karbec je asi pred 3 mesicama kupovanej takze ta varianta s tím novým karbecem by asi nevyšla strál mě 13001
19:40:23
15.01.2006
Driver
všem dík za různý řešení.Okroužen na volnoběžným kroužku mám dobrej asi sme to přehnali s tím odlehčením setrvačníku proto to nedrží volnoběh.Zkusím vyčistit karbec a vyvařit ho v octu.Musí se to po tom vyvaření nějak očistit od toho octu?Jo Gryzly co je to ETZ?Fakt netuším.Jo taky mám někdy problém se startováním na plyn.V garáži sem měl -3 a málem sem totalně vybil baterku to by mohlo být čím prosím4 Díky všem za rady
19:01:32
15.01.2006
Gryzly
-> honzam: Já mám tolerantní maminku. A co by taky s tím smradem dělala, už tam byl tak se jen čekalo až to vyvětrá.
18:59:59
15.01.2006
Honza M
-> Gryzly: Tak to mě doma naši asi zabijou za takovej smrad 3
18:56:02
15.01.2006
Gryzly
-> Driver: Mě to taky dělá na spotřebáku.Mám na to super řešení. a zatím mi to funguje. prostě jezdím jen na LPG. Občas tak 1 km za každou LPG nádrž to projedu na benzín. ale až to je zahřátý. rozhodně startuju na LPG a ted když mám ETZ jsem nastartoval i při -13°C. jestli se toho ale chceš zbavit tak si zkus sehnat jinej karbec.
Na jaře jsem vyřil v octu jeden vertikální weber. A Mužu říct že smrad to byl luxusní. vzal jsem plechovej pozinkovanej hrnec na zavařování, nalil tam ocet a vodu 1:1 a ponořil karbec a dal vařit. A i když jsem měl zaplej odsávač, rychna tam byla ještě dva dny.
16:52:01
15.01.2006
Honza M
-> Driver: Spíš bych řekl že máš zanesenej karbec jako já. Je to tím že na benzín se skoro nejezdí. Víc by poradil King a jeho vaření karbecu v octové vodě 4 Na jaře to budu muset absolvovat. Protože mám stejné příznaky jako ty. Přitom karbec je vyčištěnej a přetěsněnej.
16:47:47
15.01.2006
dexon
tenhle problém jsem měl taky: bordel v benálu... nabrali jste hoši ze dna na pumpě..4
16:42:50
15.01.2006
Jarda - zrušená registrace
-> Driver: me to dela podobny kousky, akorat, ze to dobre drzi volnobeh na cca 850/min, ale jak seslapnu plyn tak to chcipe, musim velmi zlehka seslapavat, pri silnym seslapnuti se to zadusi okamzite, rozjizdet na benal se musim tak, ze to vytocim cca 2500/min. a pak velmi lehce poustim spojku, jak ji zacnu poustet a pritom seslapavat plyn, tak to chcipne okamzite a vypada to, ze se neumim rozjet1 volnobeh mi to napred tky nedrzelo, ale to bylo rozpadlym Okrouzkem na sroubu volnobehu........
jinak u karbu mi ted cybi akceleracni pumpiska (jen packa) nekde jsem ji ztratil...... motor mam 130, snizenou hlavu na komp.p. 10,2:1 a jsou zabrouseny ventily, karb je vycistenej.........
16:08:37
15.01.2006
Driver
Mám Š130.upravenej motor a jezdím na LPG.Sem tam do toho naliju benzin abych to projel.Na LPG to drží volnoběh celkem dobře ale když je to na benzín tak je to katastrova.Musím to nějak štelit sitičem a buď to má 2000 otáček nebo to zdechá.A když je to studený tak je to sodoma gomora8 Nastartuju to a při sešlápnutí plynu to zdechne.Tak se to opakuje asi 7X potom nějak vyskáču z garáže a nechám to trochu zahřát ale pořát to zdechá.To je první problém.a ten druhej je že když za jízdy trochu sešlápnu plyn tak se nic neděje ,sešlápnu víc začne se to trochu dusit a když tomu dám tak se to rozjede ale ty věci kolem toho.čím to může být?Jo motor mám Š130.karburátor z rapida 136 + otvírání obou komor zaráz.Odlehčenej setrvační(-2kg),odlehčená řemenice(-0.5kg),ostrá vačka,zbroušený ventyly,jako výfuk mám trubku bez tlumice akorát rezonátor a otevřený sání.Fakt už nevím co s tím.
Extreme Tyres