Navic Driver bude mit predpokladam trosku problem s mistem nad karbem, kvuli lpg, takze prodluzovat sani zbytecne o 2cm fakt nevidim jako rozumny....
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
seřizování
18:01:01
29.01.2006
29.01.2006

King
2 Xfunny: Konici se sice "sejdou", ale skladat to po stepech 0,01 konika mi prijde trosku mimo
Navic Driver bude mit predpokladam trosku problem s mistem nad karbem, kvuli lpg, takze prodluzovat sani zbytecne o 2cm fakt nevidim jako rozumny....
Navic Driver bude mit predpokladam trosku problem s mistem nad karbem, kvuli lpg, takze prodluzovat sani zbytecne o 2cm fakt nevidim jako rozumny....01:26:25
29.01.2006
29.01.2006

XFunny
-> King: drobnejswi upravy a ty koniky se ti sejdou ..... ted jsem se docetl ze ze 105 rozdelovacem davaji predstih 9
00:36:36
29.01.2006
29.01.2006

King
2 Driver: Nejlepsi zakl. predstih je zhruba ten, kdy to co nejlip jede, malo zere a pokud mozno co nejmin "klepe". Jako vychozi bod pro experimentovani se muze vzit doporucena hodnota pro benal + 5-8st.
Prodlouzeni sani v podobe par podlozek pod SEDR ma hlavni prinos v podobe hezkyho pocitu, zes na tom aute neco udelal, ale jinak nemaj 2cm navic pri dylce celyho saciho kanalu placnu 20cm, zadnej vliv na vykon. Pro max. vykon je uz z principu potreba sani co nejkratsi. Pro zlepseni "zatahu od spoda" zas tech par papundeklu pod karbec nestaci.....
Prodlouzeni sani v podobe par podlozek pod SEDR ma hlavni prinos v podobe hezkyho pocitu, zes na tom aute neco udelal, ale jinak nemaj 2cm navic pri dylce celyho saciho kanalu placnu 20cm, zadnej vliv na vykon. Pro max. vykon je uz z principu potreba sani co nejkratsi. Pro zlepseni "zatahu od spoda" zas tech par papundeklu pod karbec nestaci.....
19:18:00
28.01.2006
28.01.2006

Driver
Chtěl bych se zeptat jakej je nejlepší předstih pro LPG popřípadě i benzín.A jestli má vliv prodložení sání na výkon nějak rapidně.prodloužením sání myslím jako že se víc podloží karbec.dík za každou radu