skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zase zlobi, resp. chcipa
14:13:02
09.02.2006
09.02.2006

Fire
-> ondro: kde ten odkalovac najdu ? nejak do toho az tak nevidim...
11:39:03
09.02.2006
09.02.2006

ondro
-> Fire 08.02.06 16:45:24:
mne to robilo pretoze som mal same sracky v odkalovaci... boli tam vidiet dve hladiny, jedna taka husta a druha bola benzin... a ta husta bola asi nejaka voda, bo bolo -10... neviem, skus to kuknut
mne to robilo pretoze som mal same sracky v odkalovaci... boli tam vidiet dve hladiny, jedna taka husta a druha bola benzin... a ta husta bola asi nejaka voda, bo bolo -10... neviem, skus to kuknut
17:19:05
08.02.2006
08.02.2006

Milos
jako xovani skodovek je vicemne mezi nebem a zemi ale kdyz je to jeste kombinace lpg tak us je to mezi galaxiemi
ale sou tu jedinci co radi poradi , ze kluci . KING2,
jinak mne to robilo podobne veci as na to ze nemam lpg, jak se tomu zaxcelo, nekdy to xcipalo po 5minutax na voonobehu, nekdy p minute, nakonec se to prejavilo tym ze po kazdem vyhodeni do N to xciplo, problem byl vyresen nastavenim jazycku na plovak v karbeci, nevim proc a jak se to mohlo stat, ale preedtym to fungovalo asi polroka ...

ale sou tu jedinci co radi poradi , ze kluci . KING2,
jinak mne to robilo podobne veci as na to ze nemam lpg, jak se tomu zaxcelo, nekdy to xcipalo po 5minutax na voonobehu, nekdy p minute, nakonec se to prejavilo tym ze po kazdem vyhodeni do N to xciplo, problem byl vyresen nastavenim jazycku na plovak v karbeci, nevim proc a jak se to mohlo stat, ale preedtym to fungovalo asi polroka ...
16:45:24
08.02.2006
08.02.2006

Fire
Vcera se vyskytnul tento problem...stojim na parkovisti a vypnu motor, pak se vratim asi po 15ti minutach a nastartuju, nejak se to dusi, nechce se tomu do otacek..toto vse na LPG, tak jsem to prepnul zpet na benal a jel dal...pak doejdu na misto kam jsem chtel a na volnobeh to chcipalo ( benal )..vecer jsem se pak vracel, jel jsem uz notmalne bez problemu na LPG ,ale jak jsem pred barakem prepnul zpet na benal ( abych rano nastartoval ) opet na volnobeh to chciplo...na LPG v poho..cim to ? nedavno jsem s tim mel problem, bylo to blby ukostreni ,ale to se opravilo....