Zeby znova vadny Hbv?

prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 03.05.2006 do 03.05.2006, založil/a Tomáš SK
řadit dle data
19:36:04
03.05.2006
Tomáš SK
-> DuriQ: Duriq, ten "curacik" na posilovaci bolo to prve co som nastavil. Ale ano, spravim to este raz ako pises ty a Sep, az kym sa mi nekusnu brzdy. Len to je na skusanie, ked to uz raz je nastavene, tak to ma ist.
18:57:54
03.05.2006
DuriQ
Tomáš SK... bez zavzdusnenia sa to neda teda da 1 musis mat nadobu tak velku do ktorej dokazes vlozit auto zaliat ho kvapalinou aspon po uroven vysky predneho kufra a mozes veselo menit 1 to je jediny sposob co ma napada 3
nastav si ten curacik na posilovaci tieto nove HBV co robia teraz su dake divne ja mam s tym ten isty problem takze to treba odladit najlepsie to uvolnit na tolko ze budes mat pedal dostatocne tvrdy ist sa previest ked sa to kusne rozobrat ubrat povozit sa a tak az do zblbnutia inac to nenastavis podla svojich predstav.. ale zobere to hodne vela casu 8
11:48:13
03.05.2006
Tomáš SK
Mate nejaky postup, ako ten valec vymenit a pritom co najmenej zavzdusnit brzdy? Nech to potom neodvzdusnujem cely den.
11:45:02
03.05.2006
Tomáš SK
-> sep: Prave to gumickovanie by som nerad robil, brzdy su to najdolezitejsie a asi by som nemal istotu, ze to nezlyha.
10:44:43
03.05.2006
sep
-> Tomáš SK: :nj,vytáhnout z auta na rozborku jiný(ale musí se vědět že funguje),přegumičkovat a frčet,náklady do stovky....a nebo koupit nový a případně ho vracet tak dlouho dokud nedostaneš bezvadný kus...je to boj:-)
10:22:10
03.05.2006
Tomáš SK
-> sep: Dik Sepe, asi fakt skusim iny HBV... len neviem, ci hned vrazit 1000 korun za novy, ked sa to tu kazdemu kazi 8
09:38:59
03.05.2006
sep
-> Tomáš SK: :jestli se zdá že při brždění pedál tvrdne až po několikátém zašlápnutí,tzn. že když třikrát našlapeš bere pedál už nahoře,tak to vypadá na zavzdušnění a tedy HBV....pokles pedálu při startu jsem nikdy neměřil,ale odhadem stejné jako u Tebe....s tou vůlí,já jsem se na měření vykašlal,pořád to bylo o ničem,tak dlouho jsem laboroval a přitahoval až to konečně brzdilo,musí to být ale pozvolna to přitahování aby to člověk nepřehnal a pak se mu nekousaly brzdy...
09:24:41
03.05.2006
Tomáš SK
-> sep: Praveze volu som mal okolo 2,5mm a nastavil som ju na cca 0,5mm, meral som to pre istotu 3x. Po nastaveni to brzdilo troska skor, ale aj tak az skoro naspodu drahy pedala, nie v polovici ako ked sa to napumpuje. Uz fakt neviem, ako to nastavit tak, aby to brzdilo uz hore. Ten pokles pedala pri startovani je dokonca mozno mensi nez som napisal, ako velmi by to mal clovek citit?
07:46:15
03.05.2006
sep
-> Tomáš SK: :
1.- pri vypnutom motore napumpujem pedal, zostane tvrdy asi v polovici drahy:to je normální,takhle to funguje u všech škodovek bez posilovače
2.- pri nastartovani pedal klesne asi o 1 - 1,5cm:důkaz toho že posilovač funguje
3.- ked potom sliapem na pedal (motor bezi), tak znova pedal konci tvrdy v polovici, jediny rozdiel je, ze je omnoho lahsie pedal stlacat:no tady je spojená 1 a 2,nevidím tam problém....

Tu vůli mezi válcem a posilovačem jsi dal dobrou?Zkusil bych ji zkrátit,o dost,ať je hned poznat jestli je tam rozdíl v chování...
01:03:44
03.05.2006
aDAm
thv ;)
00:46:12
03.05.2006
DOOlittle
duriq ti da spolahlivu odpoved4
00:08:09
03.05.2006
Tomáš SK
Chovanie brzd je nasledovne:
- pri vypnutom motore napumpujem pedal, zostane tvrdy asi v polovici drahy
- pri nastartovani pedal klesne asi o 1 - 1,5cm
- ked potom sliapem na pedal (motor bezi), tak znova pedal konci tvrdy v polovici, jediny rozdiel je, ze je omnoho lahsie pedal stlacat

Pocas jazdy to brzdi, ale az v spodnej casti drahy. Odvzdusnene to bolo poriadne, vratane HBV, tiekla len kvapalina. Jo, a vsetko okrem posilovaca je nove.

Je toto chovanie vadneho HBV? Pripadne posilovaca?
Extreme Tyres