cuka.. vase nazory??

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 06.05.2006 do 07.05.2006, založil/a stitch
řadit dle data
09:18:38
07.05.2006
stitch
filtr mam a je porad cistej.. zkusim tu dirku :)
01:04:43
07.05.2006
charon
Ja myslim, ze nejakej odvzdusnovaci sroub je ve vicku nadrze ne? Neni to sroub. Kdyz se podivas na tu trubku, co jde od hrdla k nadrzi, tak na ni by mela byt jeste takova tenka trubicka a to by melo byt nejaky odvzdusneni. No a vetsinou je ve vicku nadrze nejaka pididirka. Teda vono to neni na odvzdusneni ale na to, aby se vzduch dostal do nadrze. KJdyz ta dira bude ucpana, tak v nadrzi bude podtlak a benzin z ni pujde dostat cim dal hur. Bordelem v nadrzi to podle me nebude - zkus namontovat palivovej filtr, pokued ho jeste nemas, ale ja bych to typoval na tu dirku pro vzduch ve vicku nadrze, ja jsem tohle resil tyden na motorce, nez me napadlo zjistit, k cemu ta dirka je a jestli neni k necemu dobra.
20:45:16
06.05.2006
petr s
-> stitch: Tam bude bordel v nádrži A cukat to může že jde málo benzínu
20:03:57
06.05.2006
stitch
kde ho najdu? ten sroub..
20:00:44
06.05.2006
charon
Nemas nahodou ucpanej ten odvzdusnovaci otvor nadrze? To by potom neslo benzin nasavat nebo by to slo hodne ztuha.
19:47:08
06.05.2006
stitch
jo a jeste, pri nastavovani predstihu.. nevim jestli je to normalni tak pri otaceni remenem mi to slo tuze a vzdy v jednom urcitem useku to lehce proklouzlo.. to tak ma byt?
19:44:01
06.05.2006
stitch
po 2 mesicich jsem sundal auto ze spalku.. mezi tim probehlo hodne hodne oprav a repasu... auto je na lpg ane benzin.. lpg zadny nemam tak nevim jestli a jak to jede, ale na benzin se to chova takto.. kdyz to necham pres noc stat a prijdu k tomu druhej den tak musim sundat hadicku ktera vede do benzinove pumpy a profouknout ji jinak benzin netece.. nebo necerpa... no a kdyz uz udelam to to tak to pri jizde cuka dosti.. zkousel jsem vypustit vsechen benzin abych vupustil bordel, ale z nadrze vytekl jen benzin jinak ani smitko.. :/ no uz jsem najel asi 4 km abych jako ten pripadnej bordylek vyjel :) ale druhej den to je pokazdy zase "ucpany" nebo co to je.. no nejdriv jsem myslel ze to cukani je ten bordel, ale cuka to porad.. a to by tam muselo bejt opravdu mnoho bordelu.. coz je blbost.. takze nevim.. muze to delat neco jinyho nez bordel.. myslim tu ucpanou nadrz..? no a to cukani? svicky jsou nove, predstih nastave, karbec z fcniho auta.. volnobeh drzi krasne..
Extreme Tyres