nezadře se a nezadře!

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 16.05.2006 do 21.05.2006, založil/a tman - zrušená registrace
řadit dle data
21:43:35
21.05.2006
tman - zrušená registrace
uplně na sucho to běžet nemohlo ale uvidim co bude nasledovat
21:31:22
21.05.2006
pajavlk
myslim že úplně bez následku to nebude nikdy jestli běžel tak dlouho nasucho poznáš to buď na zvýšený spotřebě oleje nebo na chodu motoru 4
20:29:08
21.05.2006
borci tak dneska jsem s károu naprosto nechápal. Vydal jsem se teda skontrolovat jestli z pod víčka cáká ten oil. tak to startuju moc se tomu nechce, ještě napumpuju benál naskočí to a kontrolka furt svíti. Mrknu pod víčko, olej necáká ani za hovno. Motor běžel ztuha a dost klepal. Zdechnu to a po cca30s sem se rozhodnul že to znova nakopnu a buď to pojede nebo to zadřu a hážu ze skály. Motor zas tak tak chytnul. Asi tak po minutě běhu bez mazání najednou šok jak prase, motor zničeho nic zvýšíl otáčky, chod se naprosto zvolnil, klepání zmizelo, mrknu na kontrolku a ZHASLA!!!!! nechápu, jestli byly ucpaný nejaky kanály nebo cosi, nebo jestli to trvalo než to dostane mazací tlak... nevim a uz mi to je jedno. Motor má ted ulně krásny tichý chod, startuje na drb a maže.... super mužu začit jezdit!! a dost se divím ze to ten motor přežil tak bez následku když to asi 7krát běželo bez mazání. Motor už pekně brumlá a vše je OK
00:07:22
21.05.2006
Gryzly
-> tman: to muže klidně netěsnis olejový čerpadlo, nebo jsou vychozený šály na klice a chčije to tama. Já v srpnu dotáhl na laně jedno auto se zadřeným motorem a tenkrát jsem nemohl ten motor otočit ani klíčem an klice. a v dubnu jsem tam dal baterku a docela normálně to naskočilo a běželo to akorát nezhasla kontrolka na olej. a když to běželo asi 5 minut, začlo to kvíkat a ted motor se zase přidíral, prostě tam byla takový vule že ten olej protíkal ložiskama ven a nešel kam má.
21:09:05
16.05.2006
zitra skusim jestli to cáká ten oil a netrvá třeba chvilu kdyz jsem menil olej než to dostane ten mazaci tlak?? ze se kontrolka rozne az po chvíli?? ale motor se toči furt zlehka
21:07:49
16.05.2006
-> COL: mno jak jsem to mel rozdelanny tak tam jsou jen 2 ozubeny kolca na hridelce ze spodu že? a jedno od rozdelovače je na pevno a druhy bylo volny, mi samo vyjelo ven a trochu jsem s tim motorem tocil a hridelka se taky tocila.
20:54:38
16.05.2006
COL
-> tman: A jsi si jist, ze olejove cerpadlo opravdu toci a funguje?
Jinak kdyby se motor pocinal pridirat tak za studena pujde vzdy lip nez za tepla.
18:22:14
16.05.2006
WGeorge
odsroubuj vicko oleje pri nastartovanym motoru a koukni jestli tam strika olej. Jestli jo tak vymen cidlo
18:04:36
16.05.2006
Nwkt
Já bych zkusil to čidlo, těch páe korun tě nezabije
18:02:54
16.05.2006
už z té mojí vrany mám fakt nervy v kýblu. Věc se má asi takhle: porvé když jsem ji dotahl dom byl blbej rozdělovač, po výměně motor naskočil ale svítila kontrolka mazání (takže motor nemaže), asi po3 minutách jsem motor zdechl, příští den jsem dolil olej, motor se opět roztočil a kontrolka svítila, pak jsem motor asi tak ještě dvakrát startoval vždy po nějakem dnu a kontrolka svítí. Tento víkend jsem se rozhodl pro menší opravu, vyndal jsem vanu, vyčistil ji i sací koš, nový těsnění, nový olejový filtr, pak zas dal do kupy, nalil 4l nového oleje. Musel jsem nabit baterku. v domnění že je vybitá páč motorem ani nepohla. Baterku jsem dnes dal do káry a motor opět startoval a naskočil. bez problemu... tohle je muj problem. Nad olejovým čidlem už jsem taky přemýšlel protože by to bylo už dávno zadřený nebo ne??a třeba jak jsem ten motor nechal bežet posledně tak pak už mi zdech a kdyyž jsem ho chtěl znovu startovat tak už to šlo vic ztuha. ale dnes zase uplně v pohodě bez známek že by to moc nemazalo. fakt nevim ale mam strach to nechat běžet dyl. diky za vaše připomínky a rady
Extreme Tyres