Tak jsem se radil s vicim a došli jsme na to ze to bylo tim imobilizerem a uz to toci normalne, uz to neskube. Jenze je novej problem ze to proste nenastartuje. Jen toci

Proste jsem odpojil imobilizer, dal tam suchy svicky(tam ty byly od benzinu po x neuspesnejch startech), napojil jsem to pres kabely na nastartovany auto a s nadeji sel tocit, tocil jsem, auto nastartovalo tak na vterinu a chciplo, tak jsem si rikal ze to uz bude dobry, jenze pak uz jen tocilo a tocilo a nic...:( Vubec nic:( tak jsem vyndal i tyhle svicky a den a pul je doma susil, plus vlastne ve valcich nebyly svicky takze pripadne prechlastani se mohlo den a pul odparovat i z motoru. Ted jsem to byl zkouset a zase ani prd.... toci toci a nic

Uz fakt nevim, kostrici budu mam vycisteny, kontakty na baterce taky, kontrolky mi sviti takze elektrika by mela byt vsude... Fakt nevim... A to predtim to auto fungloval uplne v pohode, zacne zlobit imobilizer, clovek ho vymontuje, zavada odstranena jenze najednou z funkcniho auta je mrtva lemra

Napada nekoho jeste neco? Jo a benzin tam jde a jiskru to hazi