Pomoc nestartuje:(

prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 07.06.2006 do 11.06.2006, založil/a Vlda
řadit dle data
12:36:55
11.06.2006
Vlda
-> spartra: Ne ne to jsem kontroloval. Navic je kazdej jinak dlouhej tak takovy pako nejsem snad6 6 Jeste zkusim zkontrolovat to odpojeni imobilizeru a pojistky na ŘJ a pak to zapalim a bude klid5 Mam jeste krasny kolo, venku krasne tak co mi brani3 3
10:14:43
11.06.2006
spartra
nemáš přehozený kabely, u svíček a rozdělovače9
00:34:12
11.06.2006
Vlda
Tak jsem se radil s vicim a došli jsme na to ze to bylo tim imobilizerem a uz to toci normalne, uz to neskube. Jenze je novej problem ze to proste nenastartuje. Jen toci10 10 10 Proste jsem odpojil imobilizer, dal tam suchy svicky(tam ty byly od benzinu po x neuspesnejch startech), napojil jsem to pres kabely na nastartovany auto a s nadeji sel tocit, tocil jsem, auto nastartovalo tak na vterinu a chciplo, tak jsem si rikal ze to uz bude dobry, jenze pak uz jen tocilo a tocilo a nic...:( Vubec nic:( tak jsem vyndal i tyhle svicky a den a pul je doma susil, plus vlastne ve valcich nebyly svicky takze pripadne prechlastani se mohlo den a pul odparovat i z motoru. Ted jsem to byl zkouset a zase ani prd.... toci toci a nic10 Uz fakt nevim, kostrici budu mam vycisteny, kontakty na baterce taky, kontrolky mi sviti takze elektrika by mela byt vsude... Fakt nevim... A to predtim to auto fungloval uplne v pohode, zacne zlobit imobilizer, clovek ho vymontuje, zavada odstranena jenze najednou z funkcniho auta je mrtva lemra10 Napada nekoho jeste neco? Jo a benzin tam jde a jiskru to hazi10
17:21:17
08.06.2006
Jocko
moznosti je vela, prejdi si vsetky, mne teraz napadli len tietio:
-slaba baterka, ked nema pozadovane napatie, tak elektronika odmieta fachat, nie je to ako na karbeci, aj jedno otocenie hriadelom staci a nejak to chyti
-ako Vici spravne poznamenal, nemas nahodou nejaky strkaci imobilizer? mozno su kontakty nenapruzene
-zle ukostrenie motoru
-kukni zvlast poistky a relatka co su pri riadiacej jednotke, mozes ich cvicne povytahovat, pripadne ocistit
14:54:53
08.06.2006
Vici
hele a nemas imobilizer??? takovy ten strkaci...
14:08:02
08.06.2006
Vlda
-> Pavel P.: A která ta pojistka to byla? Ted koukam na schema rapidu a tam taky neni zadna primo k motoru. Takze u tebe to byla ktera ta zoxidovaná?
13:53:03
08.06.2006
Pavel P..
-> Vlda: ano, nevim jak to je u favoritu, ale u rapida jsem měl stejnej problem.
13:52:50
08.06.2006
Vlda
-> Vlda: TEd jsem se díval na schéma a žádná pojstka by na tohle neměla mít vliv. Spíš mi přijde, jak kdyby to cvakalo proto, že se tam pouští a vypíná štáva.
13:50:11
08.06.2006
Vlda
-> Pavel P.: Myslis pojistky normalne v pojistkovce?
13:39:56
08.06.2006
Pavel P..
-> Vlda: a co třeba pojistky zoxidovaný?
13:38:52
08.06.2006
Vlda
-> Pedros: No taky me to napadlo ze bych to zkkusil no... Ale starter necvaka. Cvakaji rele v pojistkovce. Ale asi na to budu muset kouknout. Napadá někoho ještě něco??
13:31:11
08.06.2006
Pedros
-> Vlda: nemáš v řiti starér? 4 vyndej ho,zkontroluj uhlíky elmag. spínač a uvidíš..Mě to blblo podobně,startér neměl sílu a pak už jenom cvakal a když jsou ho kuchnul,uhlíky byly pryč
12:57:36
08.06.2006
Vlda
Tak jsem ted byl u auta a zkoušel tu kostru. Ocistil jsem kompletne vsechny kostrici body na prevodovce a navic jeste vsechny kontakty na starteru co tamjsou. A porad to stejny. Proste chvili toci, pak nic, pa zase toci a pak treba zacne stavkovat tak casto ze temer ani netoci... Je tam jeste jinej kostrici bod kterej mam ocistit nebo se poohlidnout po necem jinym? Jinak kontakty na baterce jsem cistil asi tak mesic zpatky. Jo a vzdycky kdyz se to pri tom toceni zastavi a pak zase roztoci tak jakoby secvakne nejaky rele v pojistkovce. Ale hlavne je to slyset kdyz se pak zastavuje uz casto...tak to tam pak cvaka jak o zivot.
23:10:39
07.06.2006
Vlda
Fakt? A kde to tam proberu a kde to tam je? Proste mam projit ty kabely co jdou od starteru? A jak to ukostrim lip? Ocistit kontakty?
22:51:55
07.06.2006
Martin_86
to samy se mi stalo u my 105 kde je motor z fava. A nakonec to bylo opravdu spatne ukostreny.
20:23:39
07.06.2006
Vlda
Tak už došlo na to, čeho jsem se bál....:( Ted jsem sedl do auta a nenastartoval.... Proste stalo se to poprve nekdy v breznu ze jsem sedl do auta a kdyz jsem chtel nastartovat tak motor tocil a z niceho nic na chvili proste prestal a i zhasli vsechny kontrolky(ani ne na vterinu, opravdu mzik) a pak zase tocil dal. Stalo se to jednou tak jsem to zas tolik neresil ale i tak jsem si to nechal v bosch servisu napichnout a vsechno vporadku. Bylo mi receno, že to je možná uzemnění, ale nikdo to nevedel urcite. No tak jsem s tim jezdil s tim ze az budu mit trochu casu(coz budu za 14dni konecne mit) tak ze se na to podivam. Stavalo se to vice ci mene casto. Nekdy treba kazdej den a nekdy treba 2 tydny nic. Ale zajimavy je ze aby se to stalo tak auto muselo alespon pres noc stat. Nikdy mi to neudelalo kdyz jsem to auto ten danej den startoval uz podruhy. A ted jsem do toho sedl a proste to zkousel a nic. Rikal jsem si ze bud toje baterka ze uz neudrzi napeti, jenze ted jsem na rozpacich... Sice se starter porad prubezne zastavoval a zase roztacel a vzdycky kdyz se roztacel tak uz tak podivne(jako s prazdnou baterkou) ale asi dvakrat se stalo ze vydrzel tocit pomerne dlouho a motor stejne nechytl...:-/ No a par pokusu a je po baterce. jsem rad ze jsem to jeste zamknul normalne:( Jinak mám Favorita 93 s jednobodovým vstrikem. Díky moc za každou radu, která je ted pro me opravdu drahá.
Extreme Tyres