Karbec 120ls Sedr

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 11.06.2006 do 14.06.2006, založil/a p.b.
řadit dle data
23:25:50
14.06.2006
King
-> p.b.: Takže otec ani matka nebyli žádní mezinárodní šampióni :) Ne, jde o to, že moje zkušenost mi říká, že pokud si něco takovýho namontovat na motor, pak jedině po pořádný repasi = rozhodit na prvočinitele, vykoupat v naftě či povařit v octu a hlavně zkontrolovat podle literatury, jestli je všechno (trysky, vzdušníky, víko) jak má bejt pro danej karbec. Profoukání vzduchem neřeší všechny problémy. Jestli ten karbec byť jenom pár tejdnů někde kvasil v garáži a vesele oxidoval, plug and Play obvykle nefunguje. Jo a nejdřív bych si ujasnil typ karbu podle hlavních trysek a vzdušníků, číslu na víku nevěř. SEDR na hundrtce jsem montil kdysi taky, problém bejvá s těsností nově montovanýho sání a prohnutá příruba na SEDRu taky udělá svoje. Hladina je nastavená 12kou kulatinou?
23:01:45
14.06.2006
p.b.
-> King: Rodokmen jsem k němu nedostal :)) Ten karbec normálně jezdil v bogově autě na tom jeho splácaným motoru (blok podle čísla 110l) zbytek nevim, ale je to podle čísla SEDR na 120LS, tak nevím :( U něj jezdil normálně, ale na tomhle motoru prostě ne...
21:29:41
14.06.2006
King
-> p.b.: Jenom kontrolní otázka: Jakej má ten karbec původ?
21:54:23
13.06.2006
p.b.
Hadičku mam přidělanou. Dneska jsem vyndal trysky a profouknel je i kanálky stlačeným vzduchem. Zítra ho zkusím dát zpátky a uvidíme. Na tu hladinu kouknu, díky.
18:25:53
13.06.2006
Labros
zkus ho pořádně profouknout, může bejt částečně ucpaná hlavní tryska. Nebo co takhle nízká hladina v plovákovce?
17:46:48
11.06.2006
Petr Abrahámek
Mas tam zapojenou tu hadicku co vede od podtlaku? Jiank to muze byt karbem samotnym...spatny tesneni...treba aji na sroubech..blbe sestelovany
16:33:48
11.06.2006
p.b.
Ahoj, mám takovej problém s motorem v hundrtce. Je to 120LS. S karbecem s kila (jednokomorakem) to jede normalne, ale s origo karbcem na LS se tomu vůbec nechce. Chytne v pohodě i se rozjede, ale motor prostě nejde vytočit nad cca 2000 otáček pak se začne kuckat a prskat a musim zařadit výš. to se zase na chvilku rozjede ale za okamžik (když to dosahne zase trošičku vyšších otáček) to samý. Prostě to nejde do otáček :( Nevíte co s tím? V tomhle se ještě moc nevyznám, takže nějaký rady by mi bodli, dík moc.
Extreme Tyres