Škubání

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 28.08.2006 do 29.08.2006, založil/a trestament
řadit dle data
01:13:08
29.08.2006
Rabbit
trestament:
To co popisuješ mi dělá, dyž mám na LPG blbě nastavenou směs. ( U benzínu si myslim, že to může bejt taky.)
Pokud se nastavení karbu týče, nechat udělat si to můžeš dycky. Když to zkusíš a povede se ti to, tak jen dobře. A když ne, tak si to necháš udělat. A jak píše King, před nastavovánim asi vyčistit. A já bych eště před nastavenim karbecu ještě nasavil předstih na odpovídající hodnotu. (Nevim, kdy ho máš naposled nastavovanej, provozem se zmenšuje.)
19:09:37
28.08.2006
trestament
-> mortuary: tak sundavat prsa to bude az ta posledni moznost co vyzkousim ;-))

-> King: tak ten karbec necham udelat, kondik promerim...diky
18:50:45
28.08.2006
King
-> trestament: Tak třeba to nastavení karbu (2 šroubky) je trivka - stačí pohledat v historii fóra. Tomu by ale mělo předcházet vyčištění karbu a trysek a nastavení hladiny.Kondenzátor se dá proměřit měřákem s měřením kapacit, jestli jeho momentální hodnota odpovídá jmenovitý (0,25uF).
18:47:12
28.08.2006
mortuary
vono to škubání v konstatních otáčkách způsobuje víc faktorů, nastavení karboše a předstihu jak je níže, ale hlavní věc co to způsobuje je volnej rozvodovej řetěz, ten právě při stálejch otáčkách hodně mění časování zapalování. Když je řetěz novej tak by se prakticky při středních otáčkách nic dít nemělo.
18:27:07
28.08.2006
trestament
tak kabely jsou max mesic stary, zitra zkusim ty svicky vymenit. Karbec me taky napad, mno uvidime, ten sam nenastavim a prasule nejak nejsou. Jinak mel jsem sundany vicko z rozdelovace a jen tak sem se tam mrk, zkontroloval palec...vypada tam vsechno tak nejak "normalne" ale takhle okem asik stejnak prd poznam. Civku muzu zkusit vymenit taky za jinou, a funkci kondiku nejak zjistim? promerit nejakym zpusobem nebo nejak jinak?
18:08:53
28.08.2006
King
-> trestament: Obecně je to problém se zapálení směsi v režimu malýho zatížení. Buď je energie jiskry v daným režimu moc malá na spolehlivý zapálení směsi ve válci (svíčky, cívka, kondenzátor, kontakt v rozdělovači, kabely ke svíčkám, velkej předstih) nebo je směs v daným režimu už moc chudá (nastavení karbu, jeho zanešení, netěsnosti v sání. Každopádně první nejsnažší krok jsou nový svíčky a kabely atd. až do úplnýho vítězství :)
18:04:49
28.08.2006
Pavel P..
tohle tátovi dělaly na užovce špatné kabely od rozdělovače, zvláť ten od cívky.. byl tam špatnej kontakt.
16:51:27
28.08.2006
Karel.
možná zasranej karbec, stačí profouknout, mně to taky dělalo4
16:44:27
28.08.2006
trestament
Cau, dalsi problemek, posledni dobou mi zacina poskubavat motor, treba kdyz jedu na 3jku konstantni rychlosti treba 40, tak to se mnou trha, i kdyz na 4ku udrzuju dejme tomu 50-60 tak to poskubava taky, ale ne tak citelne jak na tu 3ku. Kdyz jedu 90 tak se nic nedeje, volnobeh je taky peknej. Vite nekdo co vyzkouset? Nikdy to nedelalo az ted zaclo. Diky
Extreme Tyres