Sklbanie" motora pri rozbehu...

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 10.09.2006 do 14.09.2006, založil/a Billislav
řadit dle data
15:58:04
14.09.2006
King
-> Labros: Ono se to dá asi vyložit různě, já jsem to holt pochopil ve stylu "cuká ti motor - kup si novej (popř. jetej) karbec"4
Svoje doporučení jsem zase myslel ve stylu, proměř kondík a popř. vyměň a vycházím z toho správnej škodivkář má jeden náhr. konďour. Stejně tak může mít škodivkář ve sklepě náhradní karbec, ale pokud ho nemá naloženej v naftě, obvykle je groggy. Já proti metodě "výměnkářství" jinak nic nemám, v podstatě mě to taky živí, ale kdybych měl ty díly platit...4
13:47:08
14.09.2006
Labros
-> King: Říkáš, že je milionář, ale hnedka doporučuješ preventivní výměnu kondíku.
13:46:27
14.09.2006
Labros
-> King: Náhodou já s ním plně souhlasím - nejrychlejší metoda jak zjišťovat místo závady. Když máš ve sklepě druhý karbec, tak ho přehodíš a hned víš, je to něco v karbeci nebo ne. Podobně se postupuje daleko častěji při hledání problémů, třeba v softwaru atd.
13:29:04
14.09.2006
Vrba
pokud funguje akcelerační pumpička,tak to muže delat i netesnost nekde v sání(tesnění mezi hlavou a svodem
21:26:08
10.09.2006
King
-> Meridan: Jestli takhle postupuješ v případě každý opravy, musíš bejt jedině milionář4
-> Billislav: Emiska zjistí leda prd - měřej motor bez zátěže. Začal bych důkladnou rozborkou karbu a vyčištění + kontrola věcí zmíněnejch klukama přede mnou. Nějak mi ve výčtu už provedenejch opatření chybí ošetření a nastavení kontaktu rozdělovače a preventivní výměna kondíku.
18:49:30
10.09.2006
Syny
To delalo me.. Nebo neco obdobnyho... Kdyz sem proslaply plyn az na podlahu tak mi to zacukalo a chciplo... Bylo to spatne vicko AC pumpy!!!
12:27:40
10.09.2006
Meridan
Mě to dělá taky, vypadá to na 2. klapku na karburátoru, nebo problé víčko. Vyměň karbec a uvidíš
08:23:58
10.09.2006
bitmap - zrušená registrace
Uz me napada jedine akceleracni pumpicka, ze ti nefunguje uplne jak ma. Nech si ji zkontrolovat, pripadne zrepasovat. Mela by zacit nastrikovat hned jak pohnes skrtici klapkou, me se zda, ze ji mas rozstelovanou a pri ne prilis razantnich rozjezdech nastrikuje malo a pozde, takze ti to cuka.
04:53:07
10.09.2006
Billislav
Zdar.Skuste mi poradit,co by mohla byt mozna pricina...Pri rozbiehani mi "cuka" motor,je jedno aky prevodovy stupen,proste okolo tych 2000 otacok ked sa clovek tak decentnejsie rozbieha,motor sebou sije ako divy...Prestane to akonahle "dupnem" plyn na podlahu,potom taha bez zavahania,alebo trochu naopak plyn povolim a zacnem sa rozbiehat pomalsie...Je to take mykanie,ako ked sa rozbieha uplne studeny motor bez sitica,akoby nevladal reagovat adekavtne na pridany plyn...Vo vyssich otackach reaguje na pridavanie plynu bez zavahania...Skontroloval a skusal som uz prehodit sviecky,kable,inducka,pre dstih,ventily,vzduchovy filter...Bol som na emisnej,hodnoty ok,pridana trochu bohatsia zmes...Co by to mohlo byt? Dik
Extreme Tyres