skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Měření teploty oleje
21:39:57
23.09.2006
23.09.2006

rolls
-> Rabbit: jj..presne...a namontujes to tak ze aj vyuzijes na oil filter...podla mna celkom good riesenie

21:06:24
23.09.2006
23.09.2006

Rabbit
rolls:
Ten článek sem taky čet. Ale myslel sem, že ta plechová pixla je dvojčidlo. A ona je to teda "rozdvojka" jo?
Ten článek sem taky čet. Ale myslel sem, že ta plechová pixla je dvojčidlo. A ona je to teda "rozdvojka" jo?
19:05:35
23.09.2006
23.09.2006

rolls
-> Rabbit: btw...skor trocha nasetri peniaze a kup origo cidlo, alebo teda budik na meranie teploty oleja
si myslim ze sa ti viac oplati tam dat nieco kvalitne
si myslim ze sa ti viac oplati tam dat nieco kvalitne
19:02:49
23.09.2006
23.09.2006

rolls
-> Rabbit: precital som si cele
to co dal Tuner je podla mna najlepsia varianta bez nutnosti nieco bastit co nemusi fungovat
pokial viem tak existuju potom aj T-cka...mrkni na ten odkaz co bol v tej debate a tam hladaj...sa mi zda ze nieco mali a lacnejsie... dalsia varianta je to co som popisal v clanku Budiky conrad...hadam si to cital? ak tam pouzijes ten medikus tak nieje sanca nieco upchat
to co dal Tuner je podla mna najlepsia varianta bez nutnosti nieco bastit co nemusi fungovat
pokial viem tak existuju potom aj T-cka...mrkni na ten odkaz co bol v tej debate a tam hladaj...sa mi zda ze nieco mali a lacnejsie... dalsia varianta je to co som popisal v clanku Budiky conrad...hadam si to cital? ak tam pouzijes ten medikus tak nieje sanca nieco upchat
21:41:16
22.09.2006
22.09.2006

Rabbit
OK, tak krátce. Když dám standart čidlo vody místo záslepky maznýho kanálku a budu měřit. Ucpu ten kanálek či ne? Nechci si kvuli takový "blbině" zku..it motor.
rolls:
To bylo první co sem dělal ty chytrej. Hledal. Ročítal sem i nějaký články. Jenže mi to nepomohlo. Ten link je sice hezkej, ale to co tam má tuner stojí 800Kč a to nedám. Přěčet sis aspoň celej dotaz? (Esli jo, tak se nezlob.)
rolls:
To bylo první co sem dělal ty chytrej. Hledal. Ročítal sem i nějaký články. Jenže mi to nepomohlo. Ten link je sice hezkej, ale to co tam má tuner stojí 800Kč a to nedám. Přěčet sis aspoň celej dotaz? (Esli jo, tak se nezlob.)
21:29:48
22.09.2006
22.09.2006

rolls
-> Rabbit: ax jo....skoda.stable.cz/cz/index.
php?id=7&i...
21:26:37
22.09.2006
22.09.2006

rolls
-> Rabbit: prejdi si temu upravy alebo si nechaj vyhladat teplota oleja
21:24:09
22.09.2006
22.09.2006

Rabbit
Zdravim. Chci měřit teplotu oleje. Mám nachystanej teploměr (budík) i čidlo teploty. Oboje sériový za 120ky. Vim, že čidlo i budík má malej rozsah ( "jen" do 120°C). Ale to mi nevadí.
Mě de o umístění čidla. Vim že se dává:
A) Do vypouštěcího šroubu. Nechci! Je to nízko, nemám tak velkej vrták ani závitník.
B) Dál se to prej dá dát místo záslepky mazacího kanálu. (Měla by bejt na bloku schovaná alternátorem podle toho co mi kámoš ukazoval.) Ale kámoš řikal, že bych tim moh ten kanál zacpat. Protože to čidlo je prej poměrně dlouhý, nevim no. Ale bylo by to nejjednoduší.
C) Pak se prej nechá vyrobit "Tčko" kerý se našrobí místo čidla tlaku a do něj se dá čidlo talaku a teploty. To by bylo taky jednoduchý řešení. Ale kde to "Tčko" sehnat nebo z čeho vyrobit.
Co si myslíte vy ostatní?
Mě de o umístění čidla. Vim že se dává:
A) Do vypouštěcího šroubu. Nechci! Je to nízko, nemám tak velkej vrták ani závitník.
B) Dál se to prej dá dát místo záslepky mazacího kanálu. (Měla by bejt na bloku schovaná alternátorem podle toho co mi kámoš ukazoval.) Ale kámoš řikal, že bych tim moh ten kanál zacpat. Protože to čidlo je prej poměrně dlouhý, nevim no. Ale bylo by to nejjednoduší.
C) Pak se prej nechá vyrobit "Tčko" kerý se našrobí místo čidla tlaku a do něj se dá čidlo talaku a teploty. To by bylo taky jednoduchý řešení. Ale kde to "Tčko" sehnat nebo z čeho vyrobit.
Co si myslíte vy ostatní?