skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Čím na zašlé nárazníky
prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 10.01.2012 do 10.01.2012, založil/a vonderkabmw
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
viz vyhledávání a stará témata... 100x probrané
Zastavil:dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
no jelikož sem lakyra tak vím jak na to aby se to neloupalo proto si myslím že buď nějakou pastu a nebo ta černá matná
-> Boomber:
A strukturu plastu to nechá v pohodě?
A strukturu plastu to nechá v pohodě?
-> Boomber: zajímavý)...zkusim poladit prepreg)
-> Arnold: da si cernice a je cierne
-> afro100: jenze to by byli pak hnedy kdyby jsi se na to vys..l

-> afro100: taky možnost 

-> myschaak AZNP K.Hora: Nekecám. Auto bylo po laku, nárazníky zašlé tak, že byly skoro bílé. Tak jsem to zkusil na jednom starším kousku a vypadalo to pěkně, tak jsem natřel všechno. Zůstaly mi doma z jedné stavby 2 kanystry (cca 30litrů), takže tím natírám kde co, když to má být černé. A zatím maximální spokojenost.
Viz foto. Je to sice jen výřez z fotky, ale vzhledem k tomu, že "renovace" zabrala cca 15 minut (bez montáže), tak je výsledek úplně super a nikdo tomu nechce věřit.
Viz foto. Je to sice jen výřez z fotky, ale vzhledem k tomu, že "renovace" zabrala cca 15 minut (bez montáže), tak je výsledek úplně super a nikdo tomu nechce věřit.
-> bezmozekk: a ja by som sa na to vys... vykašlal :D
já bych je nalakoval 

-> Boomber: kecáš?

-> vonderkabmw: ja som renovoval obyčajným matným čiernym sprejom a vyzeralli ako nové 

-> vonderkabmw: No já mám dobrou zkušenost s "renovací" nárazníků na Rapida. Prostě jsem je přetřel Penetralem. Asfaltový lak na základy a věci do zeminy. Tím, že to má správou konzistenci, tak se to i při natírání pěkně sleje a vypadá to velice pěkně. Mrkni kdyžtak na mojeho Rapida. Takže bych ti doporučil PENETRAL ALP :-)
.... sehnat za 100kč jinej
nejlevnější řešení.
lak aneb sprej se ti voloupe hned.
ja to silikonuju a dobrý . . .
a ted přez zimu funguje nejlíp vyjeťák.
nejlevnější řešení.
lak aneb sprej se ti voloupe hned.
ja to silikonuju a dobrý . . .
a ted přez zimu funguje nejlíp vyjeťák.
jak oživit zašlé nárazníky na favoritu nebo bude lepší je nalakovat černou matnou nebo lesklou? auto bude sněhové bílé
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
viz vyhledávání a stará témata... 100x probrané