redukcne podlozky

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 17.03.2005 do 17.03.2005, založil/a chooki
řadit dle data
21:55:00
17.03.2005
chooki
-> Saky: jasne ze su lepsie ze su lepsie moznosti...ale napr. ja uz fakt nemam chut ladovat tam prachy (aj tak rozmyslam cim dalej nad inym autom-nie skoda) ...mam uzku napravu, tak by som dopredu musel davat zase Mko, ked nexcem mat zapustene kola v blatnikoch, a dozadu tiez iny naboj..brrr, jedina moznost jak mat na skodovice pekne kola, aby si nemusel kazdy mesiac chodit na fizlicu po TP ked mas prevaraky, a mne sa nepacia skoda alu kola, jedine Mg, ale tie sa mi zase v zime rozpadnu na prach, je dat zahr. ALu kola a a zmenit roztec podlozkami...
co sa tyka objednavania cez net, to je o nicom , kopec ludi napise ze to chce, ale ked dojde na to, tak kazdy si spocita ze tie 3 tis. moze minut inac...5
21:27:33
17.03.2005
Saky
proste ta cena je spocitana na 20kusu.. pri 10kusech by musela bejt tak o 100ku vetsi aby me stalo zato to delat a dotoho ja nejdu.. pri 20kusech stoji material a soustruzenej polotovar 350kc pak 30-50kc stredici krouzek k tomu pak 100kc frezovani plus zavity a 30-50kc povrchovka a jsem na vyrobni cene prez 500 pak nafta a telefony a jsem v tom dejme tomu za 550 a mam 50kc zisku na 1kusu tojest pri 20ti kusech cca 1000kc takze proste charita.. pri 10ti kusech stoji 400kc polotovar 100ka frezar 50povrchovka a naklady na telefon a naftu jsou pak dvojnasobny tj 100kc takze uz je to 650kc a uz jsem nad cenou a to v tom neni zisk a kdyz dam 50zisk jako predtim tak me to nezaplati ani muj cas.. takze to nema smysl.. tim nechci rict ze se to neda udelat levneji ale oficialni cestou uz se to o moc nezlevni.. a jak jsem psal pokud nekdo chce klidne mu reknu kde mu to udelaj ale at pocita ze pri dvou kusech to bude tak 800 a vic za kus
21:19:26
17.03.2005
Saky
ja jsem napsal jasne ze budou pokud Vas bude 20 a v tom inzeratu je jich asi 10, pokud jich bude dvacet neni problem je udelat..
21:16:33
17.03.2005
Petr F.
-> Saky: Mám to brát tak, že podložky mou objednané nebudou??
21:13:28
17.03.2005
Saky
ja jsem podlozky nikdy totiz delat nechtel nebot jsou lepsi moznosti.. ale kdyz jsem videl podlozky ze dreva tak sem si rekl ze bych je jednorazove udelal jenze kdyz lidi nejsou schopny se dohodnout tak na to kaslu.. pro me by to bylo akorad spousta zarizovani a akorad bych prodelal jak cas tak penize a nez abych je nabizel za 600 tak at si kazdej radsi najde soustruznika a bude je mit za podobnou cenu.. sice se zase ukazou nejaky smejdy jako vzdycky ale to ja neovlivnim.. a je me to fuk.. ja muzu udleat maximalne to ze ti co chteli podlozky tak jim muzu dat slevu na naboje ale to stejne nikdo chtit nebude ..
21:08:51
17.03.2005
chooki
-> Saky: ved ja si tiez myslim...inac sorry, som rozmyslal nad tymy tvojimy...ale je to na dlhe lakte, zaujem tiez asi nemas bohvieaky, a hlavne som objavil dielnu par 100m od mojej roboty, kde maju CNCka, sustruhy , brusky, proste vsetko...a matros by som mozno uz tiez mal mat ,tak neni o com .
Este dam foto tych golfov (su to zanovne auta) tam je to cele krive...
18:57:45
17.03.2005
Saky
jak se to rozhodi? pokud udelas podlozky se stredicima krouzkama na obou stranach tak to musi byt OK.. dela se to o 1-2desetiny mensi
12:34:00
17.03.2005
Zbyněk
nazdar! Ja teda nevím ale mám podložky několikery a jediné co jsem zistil že všechny jsou na ho..! Protože ať je uděláš jak chceš tak vždycky když to dotáhneš tak se to rozhodí! Co jsem viděl tak lepší řešení je nechat si utočit duraluvou podložku a nechat to vystředit na nábji!
12:15:03
17.03.2005
chooki
Pani, potrebujem poradit, chcem si nechat robit redukcne podlozky, na zmenu roztece, akurat robim vykres, len by som xcel vediet, s akou presnostou musia byt spravene tie vystredne kruhy (pre naboj a potom aj pre disk kolesa). Ci ten otvor musi byt na desatiny (stotiny ?), alebo tam ma byt trochu vola, a dotahovanim kuzelov skrutiek si to este poriadne „sadne“ a „vycentruje sa to“...myslel ze to musi byt na chlp, ale prave som kukal jak to ma golf 4 a 5 a praveze medzi kruzkom na naboji a dierou na disku sa mi zda ze to neni moc presne, urcite miestami medzery desatin ak nie celeho mm, a ani ta samotna diera nie je kruhova...tak neviem, ci je to naschval...mate s tym niekto skusenosti ? Dik !.
Extreme Tyres