klepotavy zvuk z vlecky

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 20.03.2005 do 21.03.2005, založil/a chooki
řadit dle data
09:25:43
21.03.2005
chooki
-> strucy: mozem to checknut, ale tomu moc neverim...
-> fazola: skusim vymenit poloos, to je najmenej, ale az v piatok, jak bude volno...
-> Crisp: to snad nie, to by bol pruser...podotykam ze poloos je teraz vodorovne, ostatni tu na webe, kedze maju auto vyssie, mavaju poloosy dost natiahnute smerom dole (niektori si pruz. dokonca podkladaju), tak si myslim za ta poloos je viac natiahnuta ako moja...
Este jedna vec v tejto suvislosti, prevodovka je ulozena na priecke asi o 2-3 cm smerom prave k pravej poloosi, musim to poriadne pozriet, lebo potom by nazoaj mohla mat ta lava poloos tendenciu ist "von" z prevodovky...
Inac priecka prevodovky a silentblok su fungel nove z obchodu...nestretol ste sa s tym niekto ?
Dik 4
09:14:19
21.03.2005
Sušenka
Mne to delalo taky, az sem zjistil, ze se mi vysouva hridel z prevodovky 1 Holt vlecka...
08:47:11
21.03.2005
fazola
řekl bych že homokinetické klouby nebo jak se tomu nadává...
22:05:28
20.03.2005
strucy
a poprosím za chookiho , píšte k téme4 , peťo asi tá 3.
21:53:04
20.03.2005
chooki
Priatelia, zas taky problemik, uz som ho mal, ale som myslel ze sa vyriesil...totiz z laveho zadneho kolesa mi pri jazde do pravej zatacky, resp. ked je auto zatazane pasaziermy vzadu, ozyva taky tupy klepavy zvuk, taky vdn..vdn...ale len ked mam motor v zabere, resp. brzdim...ked stlacim spojku, alebo mam neutral tak nic.
cize len ked je to kolo zatazane hmotnostou auta a hnane, len vtedy to robi...
Co to moze byt ??? :
1.loziska v sikmom ramene ? (ale to by asi robilo stale, a nie len ked je hriadel v zabere)
2.poloos, resp. klby poloosy ? (poloos je menena, a robilo to aj predtym...), tak neviem lebo nejaky cas (1000 ? km) to bolo Ok ale uz to zase zacalo...
3.este ma napada spoj medzi hriadelom kolesa a nabojom...ze by tam bola vola
4.spoj medzi sikmym ramenom a prieckou prevodovky je ok, (to som menil, je tam nova priecka))
Upozornujem ze auto je vzadu znizovane, ale keby to sposobilo znizovanie, tak by to asi robilo na obidvoch stranach, a stale blbne len lava strana... poloos je teraz vodorovne ked je auto normalne na kolach...nie ako u vacsiny, ze je poloos tak sikmo s diferaku smerom ku kolesu dole, ale myslim ze to by nemalo vadit...
Chlapi, dik za kazdu radu !4
Extreme Tyres