Po***ý manžety / nohavice

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 29.04.2005 do 02.05.2005, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
řadit dle data
20:01:55
02.05.2005
PeterP136
A mne volakto pred casom presviedcal ze silikon a guma sa neznasaju. To bolo myslim pritom, ked som sa snazil utesnit hadice chladenia.
10:50:31
02.05.2005
King
Silikon to asi resi. Tohle byl docela flamewar na S120 konfere, kde jsme se rozdelili do dvo taboru, podle zkusenosti s vymenou manzet na kyvce: ti, kterym to po vymene teklo a tvrdi, ze to nejde utesnit a pak ten zbytek, kam jsem se prihlasil i ja :) Delal jsem to jednou jako cerstvej majitel hundrtky, protoze manzety byly dost "houbovaty". Jenom jsem osmirgloval poloosy, misto nejtu jsem dal M4ky sroubky s velkoplosnejma podlozkama a utah origo sponama (novejma) - od tech dob prakticky zaniknul efekt olejnicky v oblasti zadni napravy (cca 30tkm, pak sla do sveta). Pamatuju si, ze tenkrat jsem jeste tak stihly, ze jsem celou operaci zvladnul za neustalych vykriku "do p**i, ku*va....(vid Baghiro? :) bez heveru (zlaty 14ky diagonalky:)
17:35:54
29.04.2005
Gryzly
-> Jirik: Tak ten kastrulek bych pod to přidrátoval a ono ´by to odkapávalo a až by byl plnej tak zvova nalít do té boudy s zubatýma kolečkama.

My to normálně doma děláme silikonem s kterým se lepěj motory, oplpáš to celý dokola tam kde to má dosedat, přiložíš gumu a co se vytlačí ven tak ještě rozplácneš prstem dokola.
14:37:21
29.04.2005
Baghira
-> sep: Tak tam nedávej těsnění a dej tam jen silikom, tři roky jsem to tak měl a ani kapka.
14:36:39
29.04.2005
Pilot 105
A mě už koukám neslouží ruce.3
14:34:54
29.04.2005
Pilot 105
Přeně jak píš sep, očistit, odmasit, chemopren nebo akapren a přilepit. Mám to takto 8 let na není problém, spíš už začíná stárnout ta guma, takže výměna se blíží.1
09:50:42
29.04.2005
sep
-> Jirik: :mne zas zacalo kapat jedno misto na pretesnene vane....uz me to docela kaka......jinak ta manzeta,zkus alkapren...
09:31:02
29.04.2005
kirri
-> Jirik: jiri aspoň budeš dělat po cestach za sebou sexy carku a mi budeme vedeti kama ten sliční mladý nezadaný muž ze svým tunakem cestoval a budeme te pri dalsich cestach vzivati za boha, kdyz nam nechavas takovy odkaz pro dalsi generace

Jinak tak jak radi pan mistr vetvicka, pac dedovi to dfelalo uplne stejne, a udelal to uplne stejne - tudiz byl klid, je to asi nejlepsi reseni4
09:23:42
29.04.2005
VeTeV
-> Jirik: Jiziku todle sem taky resival a teklo mi to enem na jedne strane - pohled zezadu leva to byla...
Mno a mechanik poradil namaz to pod tim nejakou srackou ala Hermetik a stahni - takze tva idea asi neni tak spatna

pak me napada jeste hrnicek ci kastrulek davati pod auto v dobach kdyz stojis .-)) pri jizde je to jedno3
09:19:27
29.04.2005
Jirik - zrušená registrace
Nechápu proč a co jsem komu udělal, ale už mi zase začaly protejkat spodní spony na nohavicích (kyvka).
Trubky náprav byly normálně očištěny do hladka, odmastěny ředidlem a benzínem.
Utáh jsem spony a OK. Po měsíci začaly protejkat, tak jsem je ještě 2x dotáhnul.
Na 3 měsíce pokoj a teď mrd. Chčijou zase.
Spony už asi dotáhnout nepůjdou, hlavně mají šroub z drážkou, měl jsem tam dát raději na klíč. Asi se naseru, tu spodní sponu sundám, dám ten Hermetik, Hermosal, nebo podobný lepidlo na motory a zase to stáhnu.
Co doporučujete vy ? Kromě teda suchejch z nosu, teda poloos. 1
Extreme Tyres