Sportovni pruziny

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 05.06.2005 do 11.06.2005, založil/a Vlda
řadit dle data
11:06:38
11.06.2005
Vlda
Tak uz je to snad vyreseny kluci. Stavil jsem se tady za klukama co jezdi rally a rikali ze to cely vrchni ulozeni se da otocit.... Ale díky za ochotu vsem co jste se nad tim zamysleli...
14:46:59
10.06.2005
Vlda
-> Herman: Teeeda!!6 To bys pro me vazne udelal??6 No to je supr!!!!
16:10:07
09.06.2005
Herman
-> Vlda: mrknu se ti na to...a zkusim neco zjistit6
15:16:59
09.06.2005
Vlda
->Johny Death: No vyfot to nemuzu...10

-> Libor: No tu vrchni jsme pootocit zkusili jenze to drelo o podbeh a kdyz jsem zatacel koly tak se neotacela pruzina spolecne s miskou ale pruzina se oddalila od dorazu a pak ji ta miska doskocila a proste to pri kazdy pul otacce volantem cvakalo a bouchalo... A spodek pootocit nejde(nebo tak mi to aspon rikal mechanik co to delal se mnou) pac ta miska je navarena na tlumici a neni to tam udelany soumerne takze kdyz bysme ten tlumic pootocili tak by byl uplne nekde jinde nez ma byt... A buh jestli by to vubec pootocit takle slo8
23:49:56
08.06.2005
Johny Death
no zatim ti nejak neporadim ale nemohl bys vyfotit co vlastne myslis moc jsem to z toho popisu ani nepochopil :-/
23:49:25
08.06.2005
Libor
a ta miska nejde vyndat a pootocit o pulku? ja fava nemam tak nevym. nebo pootocit celej ten spodek nebo vrsek tlumice i s miskou.
23:09:33
08.06.2005
Vlda
Kluci to mi nikdo neporadíte??
19:40:01
05.06.2005
Vlda
Oprava... Mam favorita a ty pruziny jsou primo na favorita a na seriove tlumice(samozrejme ze ne pruziny)
19:38:28
05.06.2005
Vlda
Ahoj kucííí, koupil jsem si sportovni pritvrzené snízene pruziny ale je problem s jejich montazi... Na seriove pruzine konci jak spodni konec pruziny tak vrchni konec pruziny ve stejnem miste(dejme tomu ze na 12 hodinach) a u tech sportovnich konci vrsek na 12 hodinach a spodek na 6 hodine... volal jsem prodejci a ten mi rekl ze to je normalni a ze dalsi znacky to maji uplne stejne(weitec,inter alloy,...) ale ze presne nevi jak se montuji ze se bude muset zeptat mechaniku... Tak nez se zepta tak bych se chtel zeptat jestli nema s timto zkusenosti nekdo z vas... Mam favorita a ty pruziny jsou primo na favorita a na seriove pruziny. Jenze kdyz se to da tak aby to sedelo ve spodnim misce a ta horni se natoci aby to sedelo i v ty horni tak to dre o podbeh a plynule se to neotoci s pruzinou ta miska. Tak nevim jak to dat... Jestli tak aby to sedelo v ty horni a dole to v misce uplne nesedelo na dorazu ale to se mi zase taky nezda protoze pak to sedi mensi casti zavitu a jeste z toho mam pocit ze se muze pruzina zlomit v miste kde je ten doraz a pres nej de normalne drat a neni o nej oprenej ten konec... Prosim Vas o radu. Moc díky
Extreme Tyres