skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Brzdy - akutně
09:38:55
29.07.2005
29.07.2005

Labros
-> pex: ne prachovky, ale ty těsnící gumičky co jsou asi v půlce pístku. Ty mají ty pístky vracet o nějakou tu půlku milimetru zpátky.Čili když pístek povytáhneš, tak se má o kousek vrátit.
19:51:17
28.07.2005
28.07.2005

mates
me to nepotkalo,ale znameho neco podobneho a rikal,ze spatny prachovky...
19:16:43
28.07.2005
28.07.2005

pex
Měnil jsme kotouče a destičky ale auto brzdilo hůř než před tím.
říkám si to si sedne ale za dovču jsem s ním najel 1200km a auto brzdilo čím dál hůř.
Dneska jsem to rozdělal a obě kola silně přibržďují a to tak že jsou lehce zakalený kotouče.
Jenže tady je problém,nemají proč přibržďovat.Pístky choděj lehce a destičky ve třmenu taky.Prostě našlapu a kola zůstanou napůl zabržděný.Upuštění tlaku odvzdušňovákama nepomáhá.A kdyby to byl hlavní válec tak by se to po upuštění srovnalo,ne?
Neměj jste někdo podobnej problém?
říkám si to si sedne ale za dovču jsem s ním najel 1200km a auto brzdilo čím dál hůř.
Dneska jsem to rozdělal a obě kola silně přibržďují a to tak že jsou lehce zakalený kotouče.
Jenže tady je problém,nemají proč přibržďovat.Pístky choděj lehce a destičky ve třmenu taky.Prostě našlapu a kola zůstanou napůl zabržděný.Upuštění tlaku odvzdušňovákama nepomáhá.A kdyby to byl hlavní válec tak by se to po upuštění srovnalo,ne?
Neměj jste někdo podobnej problém?