Výměna misky zadní pružiny?

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 05.09.2005 do 26.09.2005, založil/a Cafe-Racer
řadit dle data
10:59:46
26.09.2005
Cafe-Racer
Tak se to konečně podařilo. Díky za rady a inspiraci. Jen jsem musel sehnat nové matky, které drží rameno k poloose (M14x1,5). Co se týče výměny startéru, zajel jsem na LPG motážní dílnu, kde mě uklidnili, že prý jsou trubky ze zušlechtěné mědi a tak se nemám čeho bát. Nádrž zavřít, uvolnit z pásků, vyhnout jak potřebuju, namontovat zpátky, šroubové spojení potřít mýdlovou vodou a nádrž zase otevřít. Šlo to jako po másle.
09:31:50
12.09.2005
Kalibán123 - zrušená registrace
Hele s tím startérem já mám auto sice taky na plyn a když mi teď startér odešel do věčných lovišť tak jsem prostě z bomby oddělal ty pásky co ji drží vytáhnul a položil na sklopené sedadlo a hned jsem se dostal ke startéru i z vrchu.
22:34:36
11.09.2005
Cafe-Racer
Povzbuzen radami jsem se do toho pustil... ještě mi do toho vlezl nefunkční startér, ale s LPG nádrží vzadu s tím nic neudělám. Rameno jsem skutečně vyndal, i když to teda byla fuška. V 8 večer jsem zjistil, že rameno, co jsem sehnal, je z druhé strany auta a má obráceně silentblok... Zkusil jsem, zda tam půjde a co myslíte? ---> samozřejmě nešel. Takže jsem pro dnešek skončil odvrtáním nýtů, zítra brzo ráno skočím pro pár šroubů a snad to dám dohromady.
Pro dnešek si nechám zdát o novém, zubem času nepoznamenaném autě...
16:28:19
06.09.2005
Labros
-> Cafe-Racer: Toho bych se nebál - s normálním nářadím se do toho normálně pusť.. Maximálně se stane, že něco bude tak zarezlý, že to nepovolíš. Ale předem bych to nevzdával 4
16:21:01
06.09.2005
Cafe-Racer
Díky, aspoň vím na čem jsem. Výměny ramene se bojím, že strhám všechny šrouby - je to rv85. Jiné cesty ale zřejmě není.
13:26:35
06.09.2005
Peklo-Evo-Luboš
-> Cafe-Racer: Ze stejnyho duvodu jsem tu starou ubrousil a z dvojky plechu udelal novou kterou sem tam privaril...
23:36:23
05.09.2005
Libor
bohuzel je to svarenec,jedine ze by jsi neco vyrobyl z plechu nebo vyrizl cast misky z jineho ramene. vymenit rameno ale myslim bude nejjednodussi
21:40:03
05.09.2005
Cafe-Racer
Zdá se, že mi uhnila miska, o kterou se opírá zadní pružina ve spodní části o rameno. Mám doma jiné rameno, a tam je miska pevnou součástí - aspoň se to tak zdá být. Samozřejmě se mi nechce měnit rameno, jelikož zdemoluju půl auta - dá se sehnat ta miska samotná, abych jen stáhnul pružinu, povolil tlumič a vyměnil misku? Předem díky za odpovědi.
Extreme Tyres