skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
problem z brzdami :)
11:42:44
13.09.2005
13.09.2005

DuriQ
minno: nadobku mam furt plnu ked odvzdusnujem brzdy... tudis poctivo dolievam 

17:40:16
12.09.2005
12.09.2005

minno
-> DuriQ: odpoj trubky od THV a vyskusaj ako sa to bude chovat priamo na valci (odvzdusnovanie).
alebo mas malo brzdovky v nadobke (nepretieklo ti do casti pre zadok) ako minule ja :-)
inac sa cudujem ze este mas stale na to auto nervy nieco na nom robit....
alebo mas malo brzdovky v nadobke (nepretieklo ti do casti pre zadok) ako minule ja :-)
inac sa cudujem ze este mas stale na to auto nervy nieco na nom robit....
12:52:49
12.09.2005
12.09.2005

DuriQ
Gryzly: ani ne ze spat ako z nadobky von proste mi to pride ako by to malo uplne opacny efekt nie vtlacanie kvapaliny do trubiek a nasledne do brzd ale opacne do nadobky...
12:46:27
12.09.2005
12.09.2005

Gryzly
-> DuriQ: pokud to přímo tryskalo zpět do nádobky tak bych to vubec neřešil a rozdělal bych ten válec.
11:02:01
12.09.2005
12.09.2005

DuriQ
Gryzly: mno ona sa ani ne ze zvyhala to bol priam gejzir ked si sa oprel do pedalu 
Veron: jj aj tam predny okruh v pohode bez vzduchu a v zadnom okruhu furt vzduch kolem do kola

Veron: jj aj tam predny okruh v pohode bez vzduchu a v zadnom okruhu furt vzduch kolem do kola

10:24:07
12.09.2005
12.09.2005

Veron
-> DuriQ: odvzdušňoval si to i u brzdového válce?
10:18:48
12.09.2005
12.09.2005

Gryzly
se podivej jestli když sešlápneš pedál nezvedá se hladina brzdovky v nádobce, mě to kdysi dělalo a byli blbé gumičky v HTV
09:22:43
12.09.2005
12.09.2005

DuriQ
ako uz asi viete co sa mi stalo s kotucmi od sakyho tak som sa rozhodol dat naspat serie...
prehodil som teda kotuce, brzdice a zacal som odvzdusnovat... odvzdusnujem odvzdusnujem a neviem sa odvzdusnit
mam pocit akoby si to dasavalo vzduch cez hadicky z nadobky to este musim vymenit ale potom mi vychadza uz iba jedno blby brzdovy valec... totiz keby to prisavalo vzduch odniekadial inakadial
tak by to niekde slzilo ale trubky a hadice su suche
mno a posledny paradox je ze ked stlacim dva krat pedal ide tuhsie a na treti krat ide k podlahe jak malina
ta perioda je celkom pravidelna... kapalinu som cez system prehnal asi 3krat a nic petal je furt jak blato tlak mizerny a vzduch v hadiciach nieje ziadny tak som uz stoho uplny trotl... bude to THVckom alebo cim ???
prehodil som teda kotuce, brzdice a zacal som odvzdusnovat... odvzdusnujem odvzdusnujem a neviem sa odvzdusnit
mam pocit akoby si to dasavalo vzduch cez hadicky z nadobky to este musim vymenit ale potom mi vychadza uz iba jedno blby brzdovy valec... totiz keby to prisavalo vzduch odniekadial inakadial
tak by to niekde slzilo ale trubky a hadice su suche
mno a posledny paradox je ze ked stlacim dva krat pedal ide tuhsie a na treti krat ide k podlahe jak malina
ta perioda je celkom pravidelna... kapalinu som cez system prehnal asi 3krat a nic petal je furt jak blato tlak mizerny a vzduch v hadiciach nieje ziadny tak som uz stoho uplny trotl... bude to THVckom alebo cim ???