Brzdová pumpa

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 30.12.2005 do 30.12.2005, založil/a LuccasH
řadit dle data
23:27:33
30.12.2005
LuccasH
Na těch hadičkách něco bude, díkys 5
22:22:32
30.12.2005
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
Tece ti nejspis brzdovka spodkem pod valec - netesni gumicky nebo bude funkcni plocha valce zrezavela. Doporucuji vymenu hlavniho valce za novy. Brzdy jsou brzdy...
22:12:45
30.12.2005
Karel.
já měl to samý a Johny mi říkal, že bude chyba v metrixu3 3 Jinak já vyměnil hadičky a je to O.K4
14:06:33
30.12.2005
Johny Death
-> LuccasH: a hadicky od nadobky k brzdovýmu balcu mas ty stary olétaný? jestli jo tak je skus pomackat jestli ti nahodou uz brzdovka neprolina durch :)
14:04:29
30.12.2005
LuccasH
Johny Death:Teď na to koukám, že jsem to blbě napsal.Jde o to,že mi nejspíš teče hlavní brzdovej válec.Vždycky najdu brzdovku v místě,kde je přišroubovanej hl. válec k posilovači.A ta pak stejká po posilovači do takovýho toho žlábku co je na posilovači. Ale největší záhadou mi je, že když auto jezdí,nic neubejvá a jakmile chvíli stojí,brzdovka se ztrácí....8
09:29:59
30.12.2005
Johny Death
-> LuccasH: no tak za prvé v tvém případě se asi nebude jednat moc o upravu ale o opravu :) pumpu taky moc nechapu co tim myslis ale asi myslis ze pedal neco pumpuje :) ale nee :). je to tak ze ti mozna nekde zacalo tect prasatko nejspis v bubnech a nebo spojkovej pracovni válec. zjistis to tak se podivas na kolo z druhe strany pokud to teklo dlouho tak uz to muze byt vyteklý i ven a muzes tim mit zahazeny kolo a podle toho to poznas. a nebo taky se podivat na prevodovku z vrchu. taky se to da poznat tak ze tu brzdovku nechas zmizet az uplne po posledni vejsku hladiny a zjistis ve kterym okruhu ti to mizi. (nadobka ma tri urovne hladiny). vymenu bych delal jedine za nove dily co uz bylo pouziot nepoznas jestli je dobry a kdyz bude tak to beztak bude pred smrti...
09:23:21
30.12.2005
LuccasH
Čau lidi,potřeboval bych poradit s brzdovou pumpou,v letě, když škůdka jezdila(tak 2-3x 20km za týden) mi nevytek ani ml brzdový kapaliny a teď v zimě mi docela ubejvá,hladina v nádobce spadne tak o 4 mm za týden a to každej víkend jezdim. Nevítě někdo o úpravě co by zabránila úniku kapaliny?Nechce se mi kupovat nový gumičky ani vyměňovat pumpu.Jo a ještě,je nějakej osvědčenej způsob jak poznat použitou pumpu, která neteče? Předem díky moc za radu(y)
Extreme Tyres