-> Labros: To neci
Mají tady u nás na vrakovci za 3000,- komplet zadek, ale nelíbí se mi. Je to vorezlý až běda.
11:03:44 08.02.2006
Labros
No říkam si že ta vůle je asi spíš v tom diferáku protože obě strany diferáku mají proti sobě vůli.
11:02:44 08.02.2006
Labros
-> Jirik: Diferák - budu se na jaře levně zbavovat jednoho horšího vlečkovýho 5ti qaltu, až ho vymontuju z auta. Ale nevim jestli bych se za něj mohl zaručit. Je tam vůle, nevim jestli v převodech nebo právě v tom diferáku, kdyžtak by ses na to musel podívat sám.
10:59:36 08.02.2006
Labros
A cena - už je to míň než 4000 za kolik jsem to kupoval před 2lety já, ale zase víc, než 3000. Kolem 3500.
-> Jirik: stav kloubů - zase chytnout oba konce a zkoušet vůli v otáčení (prodlužovat a zkracovat se dá ve vnitřním kloubu.)
Stav ložisek - zjistíš leda na autě.
10:55:32 08.02.2006
Jirik - zrušená registrace
Plechařina mě moc nezajímá, tu si zkontroluji.
Spíš mechanické části.
Podle mě v ruce nepoznám u přitaženejch unašečů, jestli mají nebo nemají vůli na drážkách. Ty pouzdra jsem už tady někde viděl, jak měly plošku, kdosi to sem dával.
Kupříkladu na autě jsou už ty vůle vidět a poznat. Už jen při rozjíždění i visuelně.
Za každou radu budu rád.
Jakpak se teď tak pohybují ceny solidních ouhlovek s převodovkou ?
Převodovku potřebuji na přestavbu svojí 4.22.
Takže mi jde v podstatě jen o diferák a víko s mezikusem.
10:55:08 08.02.2006
Labros
-> Jirik: jak zkontrolovat vymačkání drážkování? no chytnout oba unašeče a zkoušet proti sobě vůli, ve všech směrech.
Pak je ještě citlivý místo oka na příčce převodovky, ale ty se daj vyztužit, případně koupit nová příčka.
10:50:04 08.02.2006
Majkl
-> Jirik: stav drážkování hřídelí, prorezlost ramen a stav zavitů(šikmých), vule v kloubech popřípadě jestli nemaji ty pouzdra kloubů vydřené drážky a plochy
10:39:20 08.02.2006
Jirik - zrušená registrace
Jak byste kontrolovali při koupi stav kloubů, ložisek, případné vymačkání drážkování ?
Chci sice koupit něco na čem se vymění ramena, vyztuží se, koupí se new brzdy apod., ale aby to nejdůležitější nebylo před smrtí.
Dá se to nějak přezkoumat vymontované z auta ? Danke šén.