Nouzová repase Thv

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 11.02.2006 do 14.02.2006, založil/a LuccasH
řadit dle data
10:10:23
14.02.2006
Labros
600 stoji
06:52:25
14.02.2006
M a r c e l
-> LuccasH: ono to bude nejspis tim, ze jsi koupil gumicky na jine THV, je jich totiz nekolik typu a prumeru, proto mozna nepasovaly ...

jinak vymena gumicek v THV je opravdu provizorium, chce to nove THV a to stoji kolem 800,- jak kde, ale rekl bych, ze brzdy jsou na aute to nejdulezitejsi, tak pokusy s alobalem v THV nejsou moc rozumny napad ...
20:17:50
13.02.2006
Labros
Radši bych kdyžtak koupil normální náhradní gumičky, který pasujou, třeba právě u 2R (kupoval jsem tam náhradní gumičky do prasátek a pasovaly.)
00:20:06
12.02.2006
Gryzly
-> LuccasH: JAko na dojetí ze španělska domu dobrý, ale furt bych s tím nejezdil. kup gumičky jinde a honem to vyměn. nebo celej valec za 600.
12:13:16
11.02.2006
petr s
-> LuccasH: Není lepší dát nový válec a mět jistotu že zastavím?A co si o tom myslím ? Pěkná blbost
12:04:39
11.02.2006
LuccasH
Čau škodovkáři,
chci se s váma podělit o zážitek s repasí THV.Před časem jsem tu psal,že mám z THV průtokáč.Půl nádržky vyteklý za dva dni už na mě bylo moc.Překvapení přišlo po rozebrání.Těsnící gumičky měly stejný průměr jako pístek a nejevily žádnou tendenci pružit.Další překvapení bylo s náhradními gumičkami, zakoupenými v jednom specializovaným obchodě v Benešově.Nejenže neměly správný vnitřní průměr,ale i jejich šířku někdo měřil snad pásmem.Takže se nedaly použít.Rozebral jsem jeden starší válec,který sice taky prosakoval,ale těsnění bylo pořád funkční.Do vybrání pro gumičku jsem namotal cca 2x dokola hliníkovou fólii,čímž jsem průměr zvětšil asi o 0,4mm,aby gumička více přiléhala na stěny pumpy.Jezdím s touto opravou(úpravou?) už měsíc a půl a nevytekla zatím ani kapka.Zatím je pořád zima, otázkou je co to udělá na jaře, kdy zapracuje tepelná roztažnost jednotlivých součástí,proto by mě zajímalo co si o tom myslíte a jestli s takovouto opravou nemáte někdo zkušenost.
Škodovkám Zdar
A ještě něco.Doporučuju vám obchod 2R v Praze,specializovaný na škodovky,od 1203 po Fabii.Stránky tuším www.2r.cz
Extreme Tyres