Posilovac brzd

prohledat
14 příspěvků (zobrazeno 1 až 14) od 26.03.2006 do 30.03.2006, založil/a Syny
řadit dle data
15:50:47
30.03.2006
Bedřich - zrušená registrace
Ono na tom vcelku nejde poznat jestli to je nebo neni zlomené.Ale pokud ti to sičí při plném sešlápnutí a máš vše smontované jak má být nemúže to jinudy utíkat.Když se podíváš na řez posilovače je to jasné.pokus se jde taky o to že musíš mít seřízený posilovač a THV vůči sobě a pak jestě nastavený pedál.Když to nemáš nebrzdí to jak má a nebo to sičí....
11:23:26
30.03.2006
Syny
-> Bedřich: Je to v posliovaci. Ale to je asi z auta kde to bylo puvodne... Dole sem to steloval- zlomeny to neni. Jen kdyz jsem to vyhnul do strany ten trn tak to sicet zaclo ale kdyz je vse smontovany tak so nesici. Budu muset ten trn trochu vytocit abyc mel brzdu v rovine ze spojkou...
08:33:16
30.03.2006
Pokud je ten posilovač zlomený v té objímce to je důvou proč to sičí.Nastav to tak at to zabírá výše.Budeš mít nastavené jinak pedály (brzdový a spojkový neboudou v rovině) ale brzdit to bude a posilovač bude posilovat.
To že máš brzdovku v posilovači je určitě z hadic co vedou z nádobky do THV jsou mokré a slzí (i když je máš 5 měsíců-mi to začalo dělat dříve) brzdovka teče po hadicích a THV až na posilovač.Pokud se ti brzdovka drží v kanálku co je po obvodu posilovače problém je v hadicích.Pokdu je v posilovači problém je v THV.
08:28:14
30.03.2006
-> Syny: Nastavoval jsi nějak ten posilovač?Spíš brzdový pedál než posilovač.podle mne co čtu máš ten posilovač zlomený tak jako já.TZN.tam kde je zažroubovaná propojka od pedálu....projdi si spojení pedálu a posilovače,je tam špatný přístup a jde to blbě ale jde to zkontrolovat.
20:19:06
28.03.2006
Syny
-> Scrappy: Ja ji tam mam ale 5 mesicu a byla upne nova... Do posilovace se mi nejak dostala brzdovka - tak to asi prozralo membranu, jinac fakt nefim...
22:34:35
27.03.2006
Scrappy
-> Syny: to iste robi aj mne, a bolo mi povedane aby som pozrel tu hadico z motora do posilovaca, ze casto to byva predrane. Si to pozri, je to pod nazvom "sycanie" niekde.
18:24:00
27.03.2006
Syny
Tak to sici furt! I po vymene! Dela to jen kdyz je pedal naplno seslaplej. Brzdi to pekne na ho*no. A dokonce je v tom posiku i brzdovka. Ale muj THV je pul roku po vymene a sel tam ve stejnou dobu jako posilovac...
22:11:20
26.03.2006
Syny
-> sep: OK - ja mel strach aby se pak nejak nezk**vil ten posik. Tak dikes!!!
22:01:03
26.03.2006
sep
-> Syny: :ten ventil jednoduse vytahnes,nekdy drzi vic jindy min,ale ven jit musi....O krouzek jde koupit v mototechne..
21:58:18
26.03.2006
Syny
-> sep: Jo tak ja ho nyvyndaval. Takze ho mam vyndat a nic se netane jo... Vymenit tesneni a OK. Tak jo, udelam to. Takze to ze mam tvrdej pedal je mozna timhle jo. Tak ja to vymnenim... Jo a da se to nekde koupit, nebo ho musim vyrobit?
21:40:27
26.03.2006
sep
-> Syny: :když ten ventil vytáhneš z posilovače tak by na něm měl být zespoda O kroužek(16x2) kterým těsní,pokud není je to chyba a může to tam utíkat= pedál je tvrdý
21:36:57
26.03.2006
Syny
-> sep: Ja pod tim ventilem nic nemam... Mezi ventilem a tim samotnim posilovacem ma bejt tesneni? Z ty viditelny strany nebo "zespoda"? A muze to bejt tim, ze mam tvrdej pedal...?
21:19:09
26.03.2006
sep
Ten ventil tesni O krouzkem,ten zkus vymenit....
20:35:27
26.03.2006
Syny
Kdyz zmacknu brzdu tak je normalni ze to v kabine zasici ne? Ale kdyz sem byl hlavou v kufru a kamarad mi slapl na brzdu tak nic slyset nebylo az kdyz rikal ze uz dal ten pedl brzdy zmacknout nejde, tak to v kufru (konkretne u toho ventilku kterej privadi podtlak do posilovace - jak je k nemu pripojena ta hadice) to zaclo sicet. Jakoby uchazel ten podtlak... To asi delat nema co? Muze tohle zpusobit ztvrdnuti pedalu brzdy? Popripade jak se to da spravit? Diky!!!
Extreme Tyres