A-ck-o

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 02.04.2006 do 03.04.2006, založil/a DuriQ
řadit dle data
19:27:40
03.04.2006
DuriQ
lubor: zadne pozdlne mam nove a vystuzene, taktiez sikme ale tie niesu nove mno skusim dat tie 130kove koncom tyzdna ich snad budem mat mno uvidim mozno sa naserem a kupim rovno LRkove ramena a bude klud 1 ale kvoli tym sa mi zase zacne krutit kasna a budem mat iny problem 3
09:12:48
03.04.2006
lubor
-->DuriQ:no prodavačce v obchodě bych moc nevěřil-k dostání jsou normálně pouze 120cítkové želvy,a pochybuju že u nás je to jinak než na Slovensku.Prostě obchod je obchod-a vesele se lže.Měl by sis nechat vystužit podélné ramena(nejlépe koupit nové-a hned vystužit)-pokud je teda nemáš,nepíšeš to ale.To 120cítkové co je jediné k dostání-samo o sobě nevydrží nic-a ty staré na autě už jsou zase unavené a zkroucené).Pokud dáš pak tu tvrdší želvu,dělat A-čko by ti to už rozhodně nemělo.Zatím jsem neslyšel-že by to někomu nepomohlo,a vracelo se to zpět.
08:42:25
03.04.2006
DuriQ
mno vymenim este tu druhu zelvu a uvidim co to povie 4
08:41:51
03.04.2006
DuriQ
lubor: mam vsetko nove aj tie zelvicky ale ci boli skutocne na 130cku to neviem v obchode sa tvarili ze hej 7 vcera som jednu zelvu vymenil a tu co som menil tak na tej strane stoji kolo relativne rovno ale ta druha strana je natom dost zle 8 a pritom ten zadok mam nahodeny tak max 1/2 roka 8
07:54:36
03.04.2006
lubor
-->DuriQ:Vystužil jsi podélné a dal trdší"želvy" a zase ti to dělá A-čko?Jinak na té pravé straně jsou ty A-čka opravdu vždycky větší než na levé.Mám to taky tak-a podle toho,co jsem viděl,to měl téměř každy kdo A-čka měl nebo má.
Já si právě myslím,že je to sklonem motoru(posunutým vyoseným těžištěm).Je skloněný málo-ale přece.
00:15:05
03.04.2006
DuriQ
mno ja som to prisudzoval aj tomu ze motor je nahnuty na tu stranu ale zas ten motor neni tak tazky takze to je podla mna blbost ale aj ked v nej moze byt kusok pravdy ;)
23:43:13
02.04.2006
Milos
"cim to je a hlavne precoo ?" no ja mam na pravej strane tiez acko vacsie jak na lavej,, a pritom to bol anglan, ze by xyba v aznp ?
22:44:34
02.04.2006
DuriQ
mam dotaz este pred upravami a vymenou zadnej napravy cize na seriovej naprave na mojom rapidovy som mal na zadnom pravom kole Acko zadne lave bolo relativne v pohode
niektory viete ze som upravoval priecku aby sa to odstranilo mno ono sa to aj podarilo ale po par mesiacoch jazdy je to znova tak ako to bolo pred tym 8
vie mi niekto poradit preco sa mi na pravom zadnom kole furt robi Acko ? ci je tam seriovy podvozok alebo nie je to jedno.. moze to mat za nasledok domcek pruziny ?
Extreme Tyres