zdravim pani potrebujem radu na moje brzdy
problem spociva v tom ze mam prebrzdenu lavu stranu bol som na valcoch a vysledok je PL=1.84kN, PP=1.63kN, nesumernost 18% celkova max. nesumernost 30%, blokovanie kolies na PL kole, zadne brzda bola 2x za sebou namiesto rucnej nakolko ju mam nedokoncenu, ZL=1.91kN, ZP=1.65kN dosiahnutie hracine bloku ZL=ano, ZP=nie, druhe meranie ZL=1.79kN, ZP=1.57kN, blok iba ZL, nesumernost 17% max. nesumernost brzd. sil 34% pre tych co nevedia co mam za brzdy: predne 4piest, brembo 23mm... v zadu kotuc delene 4piesty prevadzka/rucna brzdice, seriove kotuce, brzdice po ciastocnej GO nove tesnenia valceky su stare ale v dobrom stave... mam natiahnute nove brzdove trubky, kocky, valec... okrem konzoli a posilovaca je vsetko nove
ak vie niekto poradit budem mu zaviazany pretoze s takymito brzdami sa moc jazdit neda teda ja som si nato uz zvykol ale ked dotoho sadne niekto iny a neupozornim ho tak tu jazdu nemusi rozdychat pretoze auto doslova preskoci do druheho jazdneho pruhu ked sa slapne na brzdu...

jedina moznozt co ma napadla je este kupit uplne nove piestiky... ale vravim tie stare boli pouzitelne pretoze pred rozobratim, rozsirenim a pretesnenim auto brzdilo uplne v poriadku...
dakujem za kazdu radu