} no ajtak som rad mam lepsi poicit. Dakujem vsetkym za rady.

} no ajtak som rad mam lepsi poicit. Dakujem vsetkym za rady.

vybruje to nadalej
ale zistl som si myslym jednu podstatnu vec
ze som isel dole kopcom a zatiahol rucnu postupne a auto vybrovalo presne tak isto ako ked brzdim nohou
takze je to podla mna zavada asi na bubnoch a nie v predu. Co vy na to? toto je len moj laicky odhad.Co si o tom myslite

a cuduj sa svete cestou domov mi nevybrovali brzdy
no idem to odskusat na kopec a podam spravu

Ale kamosovy i novy bubny hazi 

jinak koupi noveho se nic neskazi to je fakt
Jen sem pretlumocil co mi poradili v servisu... Ale ja se na to vysral a koupil novy a je klid... Ale oni ty servisaci taky dost krmi a buh vi jestli mi nevykladali nakou sracku jen aby me mohli natahnout... No kazdopadne se asi shodneme ze kdyz koupi nvy tak to urcite spatne nebude... Stejne ten buben muzes presoustruzit jen jednou nebo asi 2x - tet nevim - a pak kdyz je nakej problem tak kupujes novy...
ja jen ze kdyz to osoustruzis poradne tak je to v pohode mame takhle bubny udelany na nekolika autech a vubec zadnej problem a nevim jak bys to chtel frezovat a sehnat tak velkou frezu o velikosti bubnu je docela zadrhel ale budiz a s kotoucema souhlasim ty se me taky sesisately po presoustruzeni

To strejchani dsticek o kotouc je vcelku normalni jev skodovky, pac se desticka oddaluje od koouce jen otacenim kotouce - nic ji nepritahje zpatky... Takze proste strejcha... A pokud to utocis rukou tak je to dobry, me se to driv zaseklo a rukou sem s tim nehnul. Zalezi taky na tom jaky mas valecky - jestli nejsou zarezli... Taha te to nastranu kdyz brzdis? Ale ty vybrace jsou bud krivy kotouce. Pokud je mas ale novy tak bych tam problem nevidel. Ja to typuju na ty bubny... Pokud nejsou meneny tak je to asi jasny...

Caute mam s120 a ked pribrzdim najlepsie ked idem dole kopcom a mam v neutrali tak mi vybruju brzdy auto sa tak jemne chveje mam v predu mene dosticky aj kotuce v zadu menene to co je v bubnoch a brzdi. Koli tomu som menil obe gulove capy a daco co je v domceku riadenia nejaka silikonova vlozka.POmohla ale iba do takej miery ze vtedy ked som pribrzdil tak jemnejsie tak to zacalo vybrovat a teraz musim trosku tuhsie a zacne vybraovat. Dalsia vec ked dam koleso dole predne a tocim kotucom tak sa v istej pasazi dotyka dosticiek je to normalne? Ale dotyka sa iba do takej miery ze to v pohode rukou otocim.Dalsia vec je ze ked pribrzdujem tak obcas sa stane ze vydaju taky zvuk ako ked autobusy brzdia ked idu na zastavku. je to taky pulzujuci nie skripavy ale ako ked sa ide s morkrou handrou po skle take nieco . A este najcastejsie sa mi stava ak idem ku semaforom a tam len jemne dobrzdujem a idem ai uz tak iba 20km/h jemne mam stalceny pedal stale v rovnakej vyske tak auto dobrzduje takym kolisavym sposobom. Ide a potom pribrzi a odznova.... Ale asfalt je uplne rovny. NIevite co to moze byt? diki