skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
stav starsich Alu
12:39:41
23.08.2006
23.08.2006

Vojtik
u jednoho kola byla asi zarezlá matka, tak ji musel zřejmě odsekávat majzlikem, tak je to tam trochu omlácený, tak mi to trochu vykitovali a paráda, to byla asi největší a jediná závada. Jinak ty kola vypadaly, tak jako to na první fotce, prostě ponechané svému osudu při celoročním používání. Některý lidi nevědi, co maj
06:47:25
23.08.2006
23.08.2006

minno
-> Vojtik: no tak to si mal riadne stastie :-) a mal si tam aj nejake skrabance ktore museli gitovat?
00:02:40
23.08.2006
23.08.2006

Vojtik
po opravě popsané v skoda.stable.cz/cz/index.
php?id=4&i...
00:00:45
23.08.2006
23.08.2006

Vojtik
jako nové už nebudou, páč jestli s nima někdo jezdil i v zimě, tak budou dost zoxidovaný od soli a vody a po opískování se ukáže, jak moc je to hluboký.Nesmí to bejt moc zeslabený na nosnejch místech, dále nesmí být žádná prasklina a kolo nesmí házet.Jestli vše splňuje, tak je relativně ok.Neboj se toho, většinou to dobře dopadne.Řešil sem podobný problém.
22:33:15
22.08.2006
22.08.2006

minno
priklad: niekto ma na skodovke hlinikace, napr. apolla, ma ich tam 20 rokov a je to taka bezna skodovka, to jest udrzba len taka, ze ked sa nieco vyserie tak sa to jaks-taks spravi, inac ziadna starostlivost. Disky tiez bez starostlivosti, povrchovka davno v cudu... K tomu napr. aj vzadu vacsie Acka...
Inac su ale disky nebuchnute, rovne atd.
No a otazka: Ma na material diskov toto vsetko nejaky vplyv? Myslim tak, ze ci uz nie je ten matros nejako unaveny za tu dobu a pod., alebo nieco ine... Jednoducho povedane, staci takym hlinikacom dat novy kabat a su celkovo ako nove a bez chyb?
Inac su ale disky nebuchnute, rovne atd.
No a otazka: Ma na material diskov toto vsetko nejaky vplyv? Myslim tak, ze ci uz nie je ten matros nejako unaveny za tu dobu a pod., alebo nieco ine... Jednoducho povedane, staci takym hlinikacom dat novy kabat a su celkovo ako nove a bez chyb?