brzdy - duležitá věc

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 19.11.2006 do 21.11.2006, založil/a Kyptrop
řadit dle data
22:35:01
21.11.2006
King
Já bych se zastavil u spojení "když jedu v normálním autě...." - pakliže tzv. normální auto je něco novějšího, pak srovnávat fávo brzdy s "něčím normálním" asi vždycky přinesou rozčarování4 Když během dne vystřídám měsíc stará Mondeo, deset let starou felcku a 20 let starou shade, taky musím pokaždý překalibrovat pravou hnátu :)
16:52:55
20.11.2006
Labros
-> Vojtik: jenže tahle metoda s ručkou nebude na fáčku fungovat, u fáčka se vůle ručky taky vymezuje automaticky
-> Kyptrop: pokud chceš zkontrolovat samostavy, tak nejjednodušší je sundat buben, a pakny by měly být prakticky natěsno pod bubnem, neměly by drhnout ale mezi nima a bubnem by prakticky neměla být mezera
16:51:09
20.11.2006
Labros
-> Kyptrop: jednak píšeš trochu jako hotentot, jednak nejdřív píšeš že musíš použít na brždění větší sílu, pak zase že pedál jen zabírá níž, a přitom píšeš že zavzdušněný to není.. tak to těžko říct, koukni na ty samostavy
16:48:55
20.11.2006
Labros
-> Vojtik: jenže když napumpuje pedálem a zlepší se to, tak to může bejt i hlavním válcem
16:43:32
20.11.2006
Vojtik
můžou bejt špatný samostavy v bubnec, mě to kdysi dělala škodárna taky, zkus za jízdy zatáhnout ručku, aby trošičku přibržďovala, pak několikrát šlápni na brzdu, aby si to sedlo a zkus zabrzdit. Jestli to bude dobrý, tak je to těma samostavama
21:50:27
19.11.2006
Kyptrop
stojí to zaprd jde mi o to že mam delší brdznou drahu než normalně protože když v jedu normalní autě a chci přibrzdit tak to chyta hned zkaje a brzdí jenže u meho když šlapnu lehce na brzdu tak nic a pak zabere ale musím víc zmačknout nebrzdí hned z kraje takže pokud srovnam dva auta tam to zabrzdí dříve než ja ve stejne rychlosti to bude sranda až nasněží to abych brzdil už kilometry nebit v zimě nemužeš dpunout nabrzdu jinak se vezeš
21:43:21
19.11.2006
Kyptrop
ta hadička je vpoho jinej napad? jakou roli hraje vubec brzd. valec krom toho že ti to rozvadí na brzdy (okruhy) tím by to nemělo byt spíš to vypada na posilovač nejsem si jisty proto vam píšu at to nekupuji zbytečně pedal je tvrdý jen zabira později než je to obvykle
21:27:33
19.11.2006
Dušan
co ta hadicka na podtlak od sacich svodu ? je v pohode nebo uz jse postarsi
21:12:41
19.11.2006
Kyptrop
ahoj lidi doufam že mi poradíte mam favorita a vubec se mi nelíbí brzdy měl jsem je rozebrane at zjistím přičinu ale nic jsem nezjistil na předku jsou skoro nove destičky pístky chodí na zadku obložení na pul sjete valečky chodí obě dvě strany auto netahne do boku ale musím mít větší silu abych zabrzdil když ji jen trošku přišlapnu tak se nic neděje mužu říct že mi 120 lip brzdila hned z kraje než tohle fako, zavzdušněný to není už nevím co stím muže byt že by posilovač? nebo jakou roli hraje hlavní brzd. valec? nemuže to byt i tím?díky moc za odpovědi
Extreme Tyres