skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Repase prednich brzd Fa - par otazek
prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 30.11.2006 do 04.12.2006, založil/a bitmap - zrušená registrace
22:30:52
04.12.2006
04.12.2006

Dexter_H

13:40:46
04.12.2006
04.12.2006

bitmap - zrušená registrace
Jee, dik moc. Koupil jsem dva abnormalni cepy a uz to nema vuli zadnou. Prebytecnou vazelinu jsem vytlacil a utrel, tak snad budou brzdit dobre :)
02:31:29
04.12.2006
04.12.2006

Dexter_H
tak odzadu-pistek musi jit palcema s lehkym odporem, cepy by mely volne chodit a pritom bejt co mozna bez vule-jinak ty brdy na kostkach strasne triskaj. delaj se abnormaly, ale zpravidla je potreba ty diry prestruzit, nekdy ani ty nepomuzou, takze se musej dat novy cely drzaky trmenu. a ty voditka samozrejme musej chodit dopredu a dozadu, aby se moh hejbat celej trmen s deskama, podle toho, jak se sjizdej. a jestli kdyz je zamacknes nadoraz samy vyjizdej jako na pruzince, tak jsi tam nasral moc vazeliny
10:02:32
30.11.2006
30.11.2006

bitmap - zrušená registrace
Rozhodl jsem se repasovat predni brzdy na veteranovi a kdyz jsem je skladal, vyvstalo pra nejasnosti, doufam, ze mi je pomuzete objasnit 
- pri zasunuti novych vodicich cepu do vyvrtu se mi tam stlacil vzduch, takze maji takovou pruznou vuli asi 5mm dopredu dozadu. Ma to tak byt, nebo maji byt zarazeny az nadoraz bez jakekoli vule "dopredu-dozadu" ;?
- vzdy jeden cep na kazdem trmenu ma vuli asi 1mm, kdyz se s nim kinkla ze strany na stranu, druhy uplne bez vule. Ma to tak byt, nebo se mam pokusit sehnat nejake abnormalni cepy?
- je normalni, ze novy pistek jde do vyvrtu zasunout uplne lehce, jen normalne zatlacit palcema? Nez jsem vytahl ten stary, jsem se skoro pos*al, tak je mi to divny

- pri zasunuti novych vodicich cepu do vyvrtu se mi tam stlacil vzduch, takze maji takovou pruznou vuli asi 5mm dopredu dozadu. Ma to tak byt, nebo maji byt zarazeny az nadoraz bez jakekoli vule "dopredu-dozadu" ;?
- vzdy jeden cep na kazdem trmenu ma vuli asi 1mm, kdyz se s nim kinkla ze strany na stranu, druhy uplne bez vule. Ma to tak byt, nebo se mam pokusit sehnat nejake abnormalni cepy?
- je normalni, ze novy pistek jde do vyvrtu zasunout uplne lehce, jen normalne zatlacit palcema? Nez jsem vytahl ten stary, jsem se skoro pos*al, tak je mi to divny