Věc stavby.Rozdíl je v tom, že vzhledem k sankcím (který maj němci určitě jiný a určitě si to víc hlídaj), jsou podstatně zodpovědnější

Není vyjímkou, že po stavbě tam jedeš po provizorní asflatce a pokud už musíš do sraček, dávaj přednost myčkám než až koštatům na silnici - ale co vím, po většnou maj obojí.
Tady s klidem daj jenom to koště s kropičkou
-> Syny: Sám moc dobře víš, že nejsem žádnej ctitel dodržování litery zákona ani rychlostního omezení
To za ty léta víš moc dobře.Mě kamion ve středním nevadí, fakt ne - protože z 90% když tam jede, má k tomu nějaký důvod (třeba se mu fakt chce srát, rodinná záležitost (měl jsi vidět, jak jsem jezdil když jsem řešil svýho umírajícího psa), nebo prostě potřebuje zaparkovat, dokud mu to dovolí tachograf.
Daleko víc mě v tom středním serou auta typu Avia nad 6t - který tam taky nemaj co dělat, ale jezdí tam naprosto permanentně a bez důvodu.
A zase - i ty Avie budu tolerovat, pokud vyloženě pravý pruh kamionů stojí (kde všichni jedou za Prahu) a je kravina, aby Aviatik s hromádkou písku co jede jen na další sjezd tam stál taky. Ale oni tam jezdí, i když se normálně jede.
-> Mr._Nosferatu: Jo, poštáci jsou prasata. Ty jezdí v levým normálně a nikdo to neřeší. Zhřešej na to, že jsou pošta. To je něco jako autobusáci