No a k tomu co jsi psal. Nezjistíš pak, že právě kvůli tomu "zdržení" díky VŠ oproti už pracujícím, že děláš překotně jenom pro to, abys měl rodinu a měl ji kam pod střechu schovat a v jakém rodiném konby odvézt?

Ne vazne - VS ukoncim za 4 mesice. Pak zacnu makat zejo... A hned jak to pujde zacnu shanet zatim najem 1+1 a dal se uvidi... Hypoteku na barak si samozrejme hend brat nebudu, ale casem kdo vi. Taky nevim jakej budu mit plat a jaky budu mit moznosti, takze je myslim zbytecny to resit. Ale obecne bych kolem ty 30tky nejpozdeji uz potomka chtel... Ivane je stejne jako me bez 6ti dnu, takze i z tohohle duvodu treba...

Co ty na to. Nebo nastoupíš do práce, po půl roce v zaměstnání si vezmeš hypotéku na byt či dům a obratem otěhotníš a zplodíš drobotinu? Tedy když pominu, že tu hypošku možná takhle rychle a na tak vysokou částku ani nedostaneš?

-> darklord: Vidis, az budes mit dite ve stari tak budes akorat starej a nerudnej
Ale zajimavy, ze u vnoucat to neplati... Tam je to spis naopak.

Aby si pak nemysleli ze jsi jeho deda 

Já to vím. 

A nebo se do toho zašívají starý ponožky, ty nenadělají po preparaci takovej bordel.

Ale jinak má všechny hračky od malička do dnešního věku - 3,5 roku. 

a když jsem ti řikal,že ten náš štětináč nemá podsadu a v autě mě je putna, tak řikal nezájem - pes a auto nejde dokupy 

To je domaci mazel, ten ven ani moc nechodi :) V aute nebyl :) Ale tohel by mi tam nevadilo... Ale ty kratrkosrsti psi to je peklo... Ty chlupy z potahu a koberce tam jsou jeste ted a nikdo to z toho nikdy nedostane...