-> Syny:
BTW: my sme sa ucili prave na autoskole ze ak aj nas niekto predbehuje a je uz v protismere tak sa nemame s nim nahanat ale nechat ho nas predbehnut, a potom neskor ho sundat

BTW: my sme sa ucili prave na autoskole ze ak aj nas niekto predbehuje a je uz v protismere tak sa nemame s nim nahanat ale nechat ho nas predbehnut, a potom neskor ho sundat

Pravou se obvykle brzdi normalne 

Asi tak nějak taky mám podobné zkušenosti.
Já jel o víkendu přez buchlovské kopce kdyby mě někdo viděl tak na mě volá cajty pač to nebylo možné co to auto dělalo

Ja kdyz to zkousel kdyz mi prave tohle rikal tak se mi stalo to sami... Chtel sem levou nohou plynule zabrzdit a kour od gum a ja kousal do volantu 

Tim proste taky prispivate k nebezpecnym situacim protoze ti lepicove sou vetsinou mlady vocasove ktery muzou zazmatkovat a zadupnou to zostra az je to hodi do skarpy nebo vjedou do protismeru ... Proste nebyt jako oni ...

To ani nebylo potřeba jelikož si sám sobě nadával jak špaček
Ale tak rychle jsem nikdy nikoho sprostě nadávat ještě nevyděl

to taky občas dělám,nemám rád když se mi někdo lepí na prdel....

tak jsem radši přidal a na nejbližšim sjezdu ujel.... co kdyby

Jak jinak jen pozor na slabomyslné řodiče at nedopadnete jako já*3* ve 140 s TeReskou jsem dal staršiho pána s octavii on to psychycky nevydržel a začal mě brát nepochopitelně před ostoru zatáčkou kam ani nevyděl.Tak jsem to zašláp a on jen proletět vedlě mě a nasledně mezi vzrostlímy stromy a napasoval do pole ještě jsem mu poskytovat prvni pomoc*8*,ale naštěstí nic vážnýho odneslo to jen jeho auto*4*.Ale bacha na to v poslední době je dost častý jen že řidiči to nedokážou překousnout když je dává 30 let stará škodovka *5* *3* *3* *1*

no nic :)

tak asi ještě nejsou

Tak se priznejte kdo z vas to byl panove
Melo to Rokycanskou SPZtku... Ale predjel sem ho
Sice asi ve 140ti, ale prece