-> ZdeněkH - zrušená registrace 13.07.14 13:16:37: Taky jsem měl kdysi v Motorole Windows Mobile, ale to nemůžeš srovnávat s WP8, to je nebe a dudy.. Taky neporovnávám jak se jezdí v novém Mondeu, když jsem řídil jenom Mondeo MK1..
-> Pavel P.. 13.07.14 12:58:18: Lumia 900 je WP 7.8, i přesto, že to má blíž k WP8 než ty WinMobile, tak stejně bych to s dnešním WP8 (v rámci několika týdnů WP8.1) nesrovnával.. Případně napiš, co konkrétně ti vadilo
-> Bagrr- máma mele Emu 11.07.14 18:33:05: Lumii 520 bych s klidem doporučil, stal se nejprodávanějším WP8 telefonem na trhu (cca 12 mil ks). Pořídil jsem ho matce, jako její první smartphone a docela si s tím rozumí.. Jediné co se mi na něm nelíbí je displej a krycí sklíčko, nicméně u telefonu za pár korun (berte s rezervou) je to i tak dobrý.
Sám mám Lumii 925 a až na výdrž baterie při surfování, navigování případně hraní her, je to skvělej telefon a poměr cena/výkon jednoznačně lepší než kdejakej Galaxy Sxyz.. Fotí to hodně kvalitně a při dnešní ceně kolem 8k za CZ distribuci je to super telefon..
Všeobecně jsou WP8 hodně svižnej OS, přehlednej a víceméně nic extra mu nechybí.. Co většinou lidi nadávají, tak to buď neviděli a nebo jsou to takové koniny, že to nemá cenu se tím ani zabývat.. Nabídka aplikací je slušná, nijak neomezující, co chci, to mám...